Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Μουλάρωσε" ο Πογιέτ με Δουβίκα - Καμία πιθανότητα για Κωνσταντέλια - Γι’ αυτό κάλεσε Διούδη και όχι Μανδά!
| 2023-10-03 23:43:00

"Μουλάρωσε" ο Πογιέτ με Δουβίκα - Καμία πιθανότητα για Κωνσταντέλια - Γι’ αυτό κάλεσε Διούδη και όχι Μανδά!

Οι Μιχείες
"Μουλάρωσε" ο Πογιέτ με Δουβίκα - Καμία πιθανότητα για Κωνσταντέλια - Γι’ αυτό κάλεσε Διούδη και όχι Μανδά!

Τι συμβαίνει με τον διεθνή φορ και τον νεαρό κίπερ της Λάτσιο; Ο Ομοσπονδιακός προπονητής για ακόμα μία φορά... σήκωσε σκόνη με τις κλήσεις του και το Sportdog.gr παρουσιάζει το παρασκήνιο πίσω από τις αποφάσεις του.

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Γκους Πογιέτ στην "γαλανόλευκη" για τα ματς κόντρα σε Ιρλανδία και Ολλανδία, που ανακοινώθηκαν, απλά ήρθαν να επιβεβαιώσουν κάποια πράγματα που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Δηλαδή πως ο Ουρουγουανός εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας δεν υπήρχε περίπτωση αυτή την φορά - και μετά την μαρς επίθεση που του έκανε ο ΠΑΟΚ (και ο... Μπαλτάκος) - να αγνοήσει ξανά τον Κωνσταντέλια (δικαίως επέστρεψε στις κλήσεις), πως έχει "μουλαρώσει" με τον Δουβίκα επειδή του κουνάνε το... δάκτυλο για να τον καλέσει ενώ για ανεξήγητους (;) λόγους δεν... βλέπει τον Μανδά! Με τους δυο τελευταίους πάντως και την άδικη μη κλήση τους,  εννοείτε πως βγαίνει... εμπάθεια!

Αν ψάχνουμε πάντως για το μεγαλύτερο... παρασκήνιο, που έχει και σοβαρή μανατζερική ίντριγκα, σε αυτές τις κλήσεις του Πογιέτ, αυτό αφορά τον Χρήστο Μανδά! Την ημέρα που η Λάτσιο κάνει αλλαγή στην λίστα της για το Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να βάλει σε αυτή τον Κορυδαλλιώτη κίπερ, δείγμα πόσο τον υπολογίζει, η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο Πογέτ έκοψε τον Αθανασιάδη ( μέχρι τώρα Νο 3 στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της γαλανόλευκης), όχι όμως, για να καλέσει τον 22χρονο Μανδά (που είναι το μέλλον στην θέση) αλλά μετά από δυο χρόνια τον 31χρονο Σωκράτη Διούδη, ο οποίος αγωνίζεται στην Πολωνία!

Το... περίεργο σε αυτή την κλήση δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση του Διούδη, ο οποίος είναι σε φόρμα, με τρία clean seet τον τελευταίο μήνα στην Ζαγκλεμπιέ Λούμπιν αλλά ότι επιλέχθηκε ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής, Φώτης Καρεργιαννάκης, στο δικό του προγραμματισμό είχε ως Νο 4 τον Χρήστο Μανδά και ως Νο 5 τον Βασίλη Μπάρκα!!!

Για να... υπερπηδήσει και τους δυο ο Διούδης, ο οποίος μάλιστα την τελευταία φορά που είχε κληθεί εκλέκτορας ήταν ο Φαν Σχιπ, προφανώς κάποιος ή κάποιοι... έπεισαν τον Πογέτ! Έτσι κι αλλιώς ο Διούδης δεν θα παίξει εκτός αν ξαφνικά βγουν νοκ άουτ και ο Βλαχοδήμος και ο Πασχαλάκης. Θυμίζω πως σε προηγούμενες κλήσεις είχαν προτιμήσει να καλέσουν ακόμη και τον αναπληρωματικό του Πασχαλακη στον Ολυμπιακό  (πρωτοφανές, δυο από 4ην ίδια ομάδα), δηλαδή τον Τζολάκη, παρά τον Μανδά, ο οποίος μαζί με τον Μπρινιόλι αναδείχθηκαν οι δυο κορυφαίοι τερματοφύλακες της περασμένης Superleague!!

Σημειολογικά και μόνο, ο Διούδης μανατζερικά ανήκει στο Γραφείο του Χρήστου Δημητριάδη, του οποίου πελάτες από τους διεθνείς είναι και οι Σιώπης, Ρότα, Παπανικολάου και μέχρι πρότινος ο Μπακασέτας. Αυτό όμως, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Χρήστό Μανδά. 

Σύμφωνα με τον ελληνικό μάνατζερ μύθο, ο υπέρ-ταλαντούχος Κορυδαλλιώτης πορτιέρε είναι ουσιαστικά αόρατος λόγω παλαιότερων ιστοριών. Αν πιστέψουμε δηλαδή τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, ο "Έλληνας Ντοναρούμα" της Λάτσιο (όπως τον γράφουν και τα ιταλικά μ.μ.ε.) φέρεται να πληρώνει το ότι δύο φορές έχει απορρίψει συγκεκριμένο... κανάλι με ισχύ, διαλέγοντας διαφορετικούς εκπροσώπους, παλαιότερα τον Πολ Κουτσολιάκο και πρόσφατα τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο!!!

Ποιος είπε ότι δεν συνεχίζουν να είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα(παρέα) εκεί στην ΕΠΟ και την Εθνική Ελλάδας. Αυτή που ... έδιωξε τον κορυφαίο Έλληνα μεσοεπιθετικό, που οργιάζει στον φετινό Ολυμπιακό, Κώστα Φουρτούνη και συνεχίζει να αγνοεί τον Δουβίκα, τον οποίο πολύ σύντομα έμαθε και εκθειάζει όλη η La Liga...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Δεκτή η πρόταση ΠΑΟΚ, συμφώνησαν με Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags