Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου - ΠΑΟΚ: "Ποτέ σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου - Έφυγε βράδυ από την Αλ Χιλάλ - Θα τον κρατήσει φέτος ο Ιβάν;"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-04 14:55:00

"Ποτέ σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου - Γι' αυτό τον κρατάει ο ΠΑΟΚ - Θα δώσει νέο συμβόλαιο ο Σαββίδης;"

του Γιώργου Κτενά
"Ποτέ σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό ο Λουτσέσκου - Γι' αυτό τον κρατάει ο ΠΑΟΚ - Θα δώσει νέο συμβόλαιο ο Σαββίδης;"

"Γιατί δεν πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα; Νύχτα έφυε..."! Ο Τότης Φυλακούρης απαντάει μέσω του Sportdog.gr στον προπονητή του ΠΑΟΚ, μετά και τη νέα επίθεσή του στον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Απάντηση στον Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε μέσω τού sportdog ο Τότης Φυλακούρης, παλαίμαχος άσος τού Παναθηναϊκού και πρώην προπονητής της ομάδας, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στους Πράσινους και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου τού αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μεταξύ άλλων ο προπονητής τού ΠΑΟΚ σχολίασε ότι: "(...) Εμένα μου κλάπηκε ένα πρωτάθλημα. Είμαι σε μία ομάδα που έχει χάσει Κύπελλα για διαιτητικά λάθη. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς δεν ήταν σε αυτή τη διαδικασία και δεν τη βίωσε. Τον είδα να χαίρεται με την κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο του δόθηκε μέσα από διαιτητικά λάθη (...) Ο διαιτητής ανέφερε πως θα υπάρχουν τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, ωστόσο ο ρέφερι ανέφερε πως θα υπάρχει ένα ακόμη λεπτό παιχνιδιού. Είναι ξεκάθαρο ότι τους έσπρωχναν για να κερδίσουν. Αυτό δεν έχει σημασία με την ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Κύριε Γιοβάνοβιτς, είστε φανταστικός προπονητής και σας σέβομαι. Δεν είναι σωστό, αλλά έχω το δικαίωμα να μιλήσω γι’ αυτή την κατάσταση".

"Γιατί δεν πηγαίνει σε άλλη ομάδα αφού είναι καλός ο Λουτσέσκου; - Ποτέ σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό - Έφυγε βράδυ από την Αλ Χιλάλ"

Ο Τ. Φυλακούρης πήρε θέση για αυτές τις δηλώσεις τού Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι.

"Στο ντέρμπι τής Λεωφόρου ο ΠΑΟΚ έκανε δυο κατεβασιές και έβαλε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κι άλλες δύο κατεβασιές στο δεύτερο και πέτυχε ακόμα ένα γκολ με τον Ζίβκοβιτς, που έχει πολύ καλά πόδια. Πού είναι η αδικία του ΠΑΟΚ; Επειδή ο διαιτητης έδειξε 5 λεπτά καθυστερήσεις και δεν σταμάτησε μια φάση που ήταν σε εξέλιξη κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ;", είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Να κάνω κι εγώ όμως μια ερώτηση; Ο Λουτσέσκου γιατί δεν πήγε άλλη ομάδα, αφού είναι καλός προπονητής; Μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα; Γιατί και από την Αλ Χιλάλ βράδυ είχε φύγει. Σε άλλη μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός, δεν θα πάει ποτέ. Είναι ο χαρακτήρας του είναι αχαρακτήριστος, δεν γίνεται να μπει μέσα στο γήπεδο και να μιλάει στον διαιτητή. Ο χαρακτήρας του δείχνει ότι τόσα χρόνια τον κρατάει ο ΠΑΟΚ γιατί είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς που δημιουργεί. Ας καθίσει στα αβγά του όμως, γιατί αν και φέτος δεν πάρει τίποτα ο Ιβάν δεν ξέρω αν θα τον κρατήσει".

Υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας ανάμεσα στους προπονητές των ομάδων;

"Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στου συναδέλφους, ήμουν και προπονητής στην πρώτη ομάδα τού Παναθηναϊκού και πάντα έμπαινα στα αποδυτήρια και έλεγα: Σεβασμός σε διαιτητές και προπονητές. Και παιχταράδες όπως ο Μπασινάς, ο Έκι Γκονζάλες, ο Γκούμας με άκουγαν και δεν μίλησαν σε κανέναν. Ο Γιοβάνοβιτς σε όλες τις συνεντεύξεις είναι σωστός και μετρημένος σε όσα λέει, δεν θίγει κανέναν, μιλάει για την ομάδα του και δεν χαρακτηρίζει. Απορώ γιατί τα λέει αυτά ο κύριος Λουτσέσκου".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νταμπράουσκας έδεσε φιόγκο τον Αλμέιδα - 7 λόγοι για τη χειρότερη ΑΕΚ - Ας τον ενημερώσουν για Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags