Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα με νόημα λίγες ώρες πριν το ματς: "Στην Αϊντραχτ δεν υποτιμάνε τον ΠΑΟΚ - Ξέρουν τι τους περιμένει"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-05 11:03:00

Ατάκα με νόημα λίγες ώρες πριν το ματς: "Στην Αϊντραχτ δεν υποτιμάνε τον ΠΑΟΚ - Ξέρουν τι τους περιμένει"

Sportdog Team

Ο ατζέντης, Τάσος Μαραγκοζίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον προπονητή της Άϊντραχτ, Ντίνο Τοπμέλερ, τον οποίο γνωρίζει από πρώτο χέρι και την κόντρα με τον ΠΑΟΚ.

«Θα είναι... δύσκολη μέρα. Είμαστε εδώ εννιά άτομα, όλη η εταιρεία ήρθαμε για να δούμε τον προπονητή. Ας κερδίσει το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η μεταγραφή του Κόλο Μουανί άλλαξε τα πλάνα. Λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο πιστεύαμε ότι θα μείνει, αλλά για λίγα λεπτά, τελικά, έγινε η μεταγραφή και τώρα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο στην Μπουντεσλίγκα, αλλά μπροστά έχει δυσκολία στο γκολ»

Για την συνομιλία που είχε με τον Ντίνο Τοπμέλερ: «Τον έχω πει ότι θα έχει καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θα δει έναν υπέροχο κόσμο, αλλά για αγωνιστικά ζητήματα δεν μιλάμε»

Για την απουσία του Γκέτσε ανέφερε: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κρίνει μόνος του ένα παιχνίδι, είναι μία μεγάλη απουσία. Η Άϊντραχτ είναι ακόμη στην αρχή, είναι ομάδα που έκανε πολλές μεταγραφές και όπως και οι υπόλοιπες ψάχνουν τον σχηματισμό. Παίζει γρήγορα στην αντεπίθεση, βγαίνει καλά μπροστά και έχει καλές μονάδες. Εχουν μεγάλο σεβασμό στον ΠΑΟΚ, δεν τον υποτιμάνε με τίποτα. Ξέρουν ότι θέλει προσοχή, γνωρίζουν τι τους περιμένει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags