Facebook Pixel Super League: Κορυφαίο ταλέντο δεν ανανεώνει, "φλερτ" από άλλη μεγάλη ομάδα - Τι ζητάει να υπογράψει, 200.000 για τροφεία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-05 18:11:00

Κορυφαίο ταλέντο δεν ανανεώνει, "φλερτ" από άλλη μεγάλη ομάδα - Τι ζητάει να υπογράψει, 200.000 για τροφεία!

Οι Μιχείες
Κορυφαίο ταλέντο δεν ανανεώνει, "φλερτ" από άλλη μεγάλη ομάδα - Τι ζητάει να υπογράψει, 200.000 για τροφεία!

Η νυν ομάδα του ενημερώθηκε και αντιδρά άμεσα, αφού δεν βιάζονται ο παίκτης και η οικογένειά του να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ηλικίες Under-19.

Η πληροφορία κυκλοφορεί σαν βόμβα εδώ και μερικές εβδομάδες στην ψαγμένη πλευρά της ελληνικής πιάτσας agent και είναι θέμα χρόνου να "σκάσει" εκτός κι αν υπαρξεί προσεχώς... ανανέωση!

Σύμφωνα με αυτή ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ηλικίες Under-19, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται από μικρός εμφανίζεται καθολικά απρόθυμος στο να ανανεώσει μαζί της!!

Το συμβόλαιο του τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο, του 2024, και ο εν λόγω μεσοεπιθετικός ακούγεται έντονα πώς έχει... συγκινηθεί - σύμφωνα με άλλους πως έχει ήδη ενδώσει - στο άγριο φλερτ που δέχεται από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα!!! Μάλιστα υπάρχει και ο άνθρωπος - γέφυρα για όλο αυτό αφού γνωρίζεται καλά με τον παίκτη και την οικογένειά του...

Ο πιτσιρικάς είναι όντως αστέρι, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ το όνομα του υπάρχει σημειωμένο τα τελευταία χρόνια στους κορυφαίους της διεθνής πιάτσας των σκάουτερς!! Οπότε ακόμα και αν δεν ισχύουν οι φήμες πως έχει "πλησιαστεί" από άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, δεδομένα προκαλεί το ενδιαφέρον ξένων club.

Για αυτό το λόγο προφανώς και δεν βιάζεται να συμφωνήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε ήδη από την ομάδα του αφού υπάρχει διαφορά και στο οικονομικό αλλά κυρίως στις δεσμεύσεις/εγγυήσεις που ζητάει η οικογένεια και ο ατζέντης του από το club, όσον αφορά στη μελλοντική προώθηση του και διαχείριση του στην πρώτη ομάδα...

Η υπόθεση είναι πολύ λεπτή και η στήλη αποφεύγει να μιλήσει με ονόματα και περισσότερες λεπτομέρειες.. Απλά να προσθέσουμε δυο ακόμη πραγματάκια: πρώτον, στην ομάδα του φέρεται να έχει μεταφερθεί πώς η οικογένειά του συζητάει με το μεγάλο αντίπαλο και πλέον συχνά δεν μπαίνει καν αποστολές. Και δεύτερον, η ελληνική ομάδα - μνηστήρας που τον έχει πλησιάσει είναι διατεθειμένη να σκάσει τα τροφεία που ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε 4 χρόνια έτοιμο το ΟΑΚΑ! Εκτίναξη του κόστους εργασιών" - Καλύτερα κατεδάφιση και ανακατασκευή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags