Παναθηναϊκός – Ατρόμητος:  Επιστροφή στις νίκες για τους Πράσινους που παρά το μεγάλο ροτέισον που αποφάσισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν με 5-0 κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, με σκόρερ τους Τζούρισιτς,δύο φορές, Παλάσιος, Σπόραρ και Γερεμέγιεφ. Μάλιστα με συγκεκριμένο τρίποντο το Τριφύλλι ανεβαίνει στην δεύτερη θέση της Super League, στο μείον τρία από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε την επίσημη επανεμφάνιση του Κάρλος Ζέκα με τα Πράσινα, με τον κόσμο να τον αποθεώνει στη Λεωφόρο, ο οποίος όμως αποβλήθηκε στο 86' για σκληρό μαρκάρισμα στον Κεσχρίντα, ενώ στο πρώτο μέρος την κόκκινη κάρτα και ο Ασεβέδο.

Το ματς:

Παρά τις πολλές αλλαγές από πλευράς Γιοβάνοβιτς οι Πράσινοι κατάφεραν να ξεκινήσουν τον αγώνα κόντρα στους Περιστεριώτες ιδανικά, μιας και μόλις 3’ άνοιξαν το σκορ. Ο Πέρεθ θα βρει πολύ ωραία τον Μλαντένοβιτς, που θα κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Τζούρισιτς με κεφαλιά μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και στο 11’ θα έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Βέργος θα σουτάρει έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Λοντίγκιν. Το Τριφύλλι παρά το προβάδισμα που είχαν από νωρίς συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας ψηλά και προσπαθούσε να βρει και δεύτερο γκολ, ώστε να «τελειώσει» το παιχνίδι.

Οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» στην κόντρα και στο 23’ θα έχουν ακόμα μια καλή στιγμή. Ο Βέργος θα πασάρει στον Γιουμπιτάνα, που θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει πολύ μακριά από τα δοκάρια του Λοντίγκιν. Αυτοί όμως που καταφέρουν θα είναι οι Πράσινοι. Στο 33’ μετά από λάθος του Έντερ, ο Τζούρισιτς θα πάρει την μπάλα, θα βρει τον Παλάσιος, που από πλάγια θέση θα κάνει το σουτ, θα νικήσει τον Τσιντώτα και θα σημειώσει το 2-0. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν θ σηκώσουν το πόδι από το… γκάζι και στο 44΄ο Παλάσιος θα ανατραπεί από τον Ασεβέδο μέσα στην περιοχή, με τον Μανούχο αρχικά να δείχνει το παιχνίδι να συνεχιστεί, όμως μετά από υπόδειξη του VAR θα δείξει το σημείο του πέναλτι, αποβάλλοντας τον αμυντικού του Ατρομήτου. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σπόραρ, που δεν θα έχει πρόβλημα να κάνει το 3-0 «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Οι Πράσινοι και στο δεύτερο μέρος δεν θα σταματήσουν να πιέζουν τους φιλοξενούμενους και μάλιστα θα φτάσουν κοντά και σε τέταρτο γκολ στο 47’, με τον Μλαντένοβιτς να βγάζει τη σέντρα και τον Παλάσιος να παίρνει την κεφαλιά, αλλά τον Τσιντώτα να αποκρούει δύσκολα. Στο 53’ ο Σπόραρ θα βρει δίχτυα, όμως το γκολ του δεν θα μετρήσει, μιας και ο Μανούχος είχε σφυρίξει νωρίτερα επιθετικό φάουλ του Τζούρισιτς πάνω στον Καμαρά. Ότι όμως δεν έγινε σε αυτή τη φάση θα γίνει τέσσερα λεπτά μετά. Μετά από λάθος πάσα ο Σπόραρ θα κλέψει την μπάλα, θα περάσει τον Τσιντώτα και θα πασάρει στον Τζούρισιτς, με τον Σέρβο να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 4-0. Οι Περιστεριώτες θα έχουν πολύ καλή ευκαιρία για να μειώσουν στο σκορ, στο 71', όταν ο Αντζέλσκι θα σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα θα φύγει ελάχιστα μακριά από το κάθετο δοκάρι του Λοντίγκιν. Στο 88' ο Ζέκα θα κάνει σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κεσχρίντα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας και τους Πράσινους με 10 παίκτες. Στο 90+2' ο Κώτσιρας θα κάνει ωραία σέντρα στον Παλάσιος, που θα πάρει την κεφαλιά, και τον Γερεμέγιεφ από κοντά να κάνει το 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Σκόρερ: 3’, 59’ Τζούρισιτς, 33’ Παλάσιος, 45’ Σπόραρ (πεν), 90+2' Γερεμέγιεφ

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη (79' Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Γεντβάι (59’ Αράο), Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τζούριτσιτς (79' Ιωαννίδης), Παλάσιος, Βιλένα (58’ Ζέκα), Βέρμπιτς, Σπόραρ (69’ Γιερεμέγιεφ).

Ατρόμητος: Τσιντώντας, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Κεσχρίδα (88' Κυβρακίδης), Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ (58’ Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Γιουμπιτάνα (46’ Ιμερέκοφ), Βαλένσια (68’ Κουέν), Βέργος (68’ Αντζέλσκι)