Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το πρώτο όνομα στόπερ στον Ολυμπιακό για Γενάρη - Απρόσμενη απόφαση Μαρτίνεθ για ΠΑΟ, αλλάζει 11αδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-09 19:18:00

Το πρώτο όνομα στόπερ στον Ολυμπιακό για Γενάρη - Απρόσμενη απόφαση Μαρτίνεθ για ΠΑΟ, αλλάζει 11αδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πρώτο όνομα στόπερ στον Ολυμπιακό για Γενάρη - Απρόσμενη απόφαση Μαρτίνεθ για ΠΑΟ, αλλάζει 11αδα!

Η λίστα Κορδόν και ο... εκλεκτός του Καρεμπέ στο Λιμάνι. Παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες δουλεύουν στου Ρέντη για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ολυμπιακός: Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν αυτό το διάστημα στου Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προχωράει σε μια μίνι προετοιμασία που το μεγαλύτερο βάρος της έχει πέσει στην τακτική αμυντικά.

Γιατί είναι γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν βρει την κατάλληλη αμυντική χημεία στη λειτουργία της ομάδας - Δεν αναφερόμαστε συγκεκριμένα σε μονάδες, αλλά πώς αμύνεται συνολικά η ομάδα. Προφανώς, όμως, το πώς αμύνεται μια ομάδα αφορά και τις μονάδες της άμυνας κυρίως, τους αμυντικούς δηλαδή, εκεί που ο Μαρτίνεθ φαίνεται ότι ετοιμάζει μια έκπληξη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γιατί ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείεται στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη, στις 22 Οκτωβρίου, να δώσει φανέλα βασικού στον Τζάκσον Πορόζο. Ο 23χρονος άσος είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι ως λύση από την Τρουά, με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024, με τη σφραγίδα του Κριστιάν Καρεμπέ - Οπότε δεν είναι κάποιος τυχαίος ποδοσφαιριστής.

Για λόγους που δεν είναι της παρούσης, μέχρι τώρα είχε αρκεστεί σε ολιγόλεπτες συμμετοχές. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι λαμβάνει τέλος, καθώς από τη στιγμή που ο Φρέιρε είναι τραυματίας αυτό το διάστημα (ίσως να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και το δίδυμο Ρετσου-Ντόη είναι αξιόπιστο αλλά δεν ενθουσιάζει κιόλας, ο διεθνής Κολομβιανός άσος θα έχει την ευκαιρία του. Το κυριότερο που θέλει να ενισχύσει ο Μαρτίνεθ είναι η... αεροπορία του, και ο Πορόζο από το 1,92 μ. που αντικρίζει τον κόσμο φαίνεται ότι είναι η καλύτερη λύση.

Να πούμε και κάτι τελευταίο μια και μιλάμε για την άμυνα του Ολυμπιακού: Εδώ και 1,5 χρόνο οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για στόπερ-ηγέτη, που δεν θα βγαίνει από την 11άδα και θα ανεβάζει με της παρουσία του όσους παίζουν κοντά του. Καλοί οι Ρέτσος-Ντόη, με προοπτικές ο Πορόζο, αξιόλογος ο Φρέιρε, αλλά ήδη η ομάδα ψάχνει (ξανά!) για στόπερ ενόψει Γενάρη.

Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ μακριά, καθώς ο Αντόνιο Κορδόν είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Που έχει τον Φελίπε στο ρόστερ αλλά ακόμα δεν έχει βρει χρόνο στην 11άδα! Ο 34χρονος διεθνής Βραζιλιάνος άσος, με θητεία σε Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης, θα μπορούσε να πάρει στο Λιμάνι να πάρει τη φανέλα τού βασικού στο σπίτι, παρά να ξεσκονίζει τον πάγκο και την κερκίδα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Κορδόν, πάντως, ήδη έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του στην λίστα του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε στόπερ ο Μαρτίνεθ - Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για Μπιανκόν - "Του λείπει ρυθμός, αλλά με την Καλλιθέα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags