Facebook Pixel "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Ψέματα στο transfermakt για Πασχαλάκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-11 10:00:00

Ψέματα στο transfermakt για Πασχαλάκη - "Συναγερμός" στον Ολυμπιακό - Άμεσα συνάντηση με Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου

Κίνδυνος για τους Πειραιώτες να χάσουν τον Έλληνα κίπερ. Γιατί δεν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταιες ημέρες και το ραντεβού που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ
 

Ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσφορά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος διατηρεί με άνεση τα γάντια του βασικού για δεύτερη σερί σεζόν. Οι Ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία όταν ο Έλληνας άσος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, πόνταραν πάνω του και αισθάνονται δικαιωμένοι, αφού ο διεθνής γκολκίπερ δεν άργησε να γίνει βασικός.

Επικρατεί μία παρανόηση για το συμβόλαιο του 34χρονου παίκτη εξαιτίας του Transfermarkt. Η γνωστή ιστοσελίδα αναφέρει λανθασμένα πως στη συμφωνία του Πασχαλάκη με τους Πειραιώτες προβλέπεται οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2024.

Συνεπώς, ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού ο Πασχαλάκης αποτελεί μίας από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού, οι διοικούντες του οποίου επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες έχουν στα «σκαριά» πρόταση για τον διεθνή τερματοφύλακα προκειμένου να τελειώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται το ζήτημα και να μην… τρέχουν στη συνέχεια. Άλλωστε, όπως προαναφέραμε, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ήδη προσφέρει πολλά στην ομάδα και έχει τα φόντα να δώσει ακόμα περισσότερα και για αυτό άμεσα θα κληθεί για ραντεβού στην ΠΑΕ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν είναι τυχαίο που ο Πασχαλάκης παρέμεινε το Νο.1 στην ιεραρχία των γκολκίπερ επί Κορμπεράν, Μίτσελ και Μαρτίνεθ. Παράλληλα, δεν είναι μόνο η εξαιρετική του απόδοση του που τον καθιστά πολύτιμο για την Ολυμπιακό, αλλά και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον 34χρονο τερματοφύλακα αναφορικά με την παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας, τον τρόπο που ενθαρρύνει και καθοδηγεί τους νεαρότερους συμπαίκτες του (ειδικά ο Τζολάκης μπορεί να μάθει πολλά από αυτόν), αλλά και το πόσο προσηλωμένος μοιάζει να είναι στους στόχους της ομάδας. Ο Πασχαλάκης απολαμβάνει να παίζει στον Ολυμπιακό και αυτό γίνεται εμφανές σε κάθε έκφανση της συμπεριφοράς του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιγμα 12 εκατ. σε μεγάλη ΠΑΕ, ζόρια για τον ιδιοκτήτη - Έβαλε 2+2, ψάχνει συμπαίκτη - Φτιάχνει νέο γήπεδο! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags