Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινης σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις, αναμφίβολα ειναι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να του αναγνωρίσει την σημαντική του συμβολή προσφέροντας του ένα νέο συμβόλαιο, με τις επαφές να έχουν αρχίσει ήδη.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκαθαρίσει στον Κροάτη τερματοφύλακα ότι δεν πωλείται και ότι τον θέλουν διακαώς "δεμένο" στην Τούμπα, παρότι το υπάρχον συμβόλαιό του εκπνέει το 2026, αφού επιθυμούν να τον ανανεώσουν μέχρι το 2028, ανεβάζοντας παράλληλα και τις ετήσιες αποδοχές του (αμοίβεται με περίπου 450.000 ετησίως).

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν συζητηθεί τις τελευταίες μέρες, το κλίμα ειναι ιδιαιτέρως θετικό για μια επέκταση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Κοτάρσκι και τον Κροάτη τερματοφύλακα να έχει ένα συμβόλαιο πιο κοντά στην αξία και την συμβολή του στην ομάδα. 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπει και κάποια ρήτρα αποδέσμευσης, αν και αρχικά εμφανιζόταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο 23χρονος γκολκίπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για Μπρινιόλι - Αδικημένος στον ΠΑΟ, ούτε στη 18αδα - Πόσα ζητάει για να υπογράψει!