Facebook Pixel Super League: Απίστευτο! Στον "αέρα" ματς της Super League λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου - Θέμα με το στέγαστρο
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-19 09:54:00

Απίστευτο! Στον "αέρα" ματς της Super League λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου - Θέμα με το στέγαστρο

Sportdog Team
Απίστευτο! Στον "αέρα" ματς της Super League λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου - Θέμα με το στέγαστρο

Η αναμέτρηση δεν είναι σίγουρο ότι θα διεξαχθεί μετά το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο στέγαστρο και την στατικότητα του γηπέδου.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών και βρίσκεται στον αέρα η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Άρη.

Μετά από δύο αγώνες που έγιναν για τη Super League στο εν λόγω γήπεδο, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει θέμα με το στέγαστρο στην εξέδρα των επισήμων, αλλά και πρόβλημα με την στατικότητα στην θύρα 6.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα συγκεκριμένα προβλήματα εμφανίζονται λίγες ημέρες μετά τα έργα που έγιναν στο γήπεδο και μάλιστα είχε δοθεί η σχετική άδεια για τη φιλοξενία παιχνιδιών της πρώτης κατηγορίας. 

Την Πέμπτη (19/10) θα γίνει σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Σερρών και αναμένεται να διαπιστωθεί εκεί εάν μπορεί να φιλοξενηθεί το ερχόμενο ματς με τον Άρη, όπου θα φιλοξενούνταν και οπαδοί των Κίτρινων.

Στην περίπτωση που το γήπεδο του Πανσερραϊκιύ κριθεί ακατάλληλο, τότε το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλονικείς οδεύει προς αναβολή, καθώς δεν γίνεται να βρεθεί άλλο γήπεδο σε δυο μέρες να το φιλοξενήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θυσία" Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ για 3.2 εκατ. - Πώς "έφαγε" Πασχαλάκη - Μεταγραφή που διώχνει ξένο άσο στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags