Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μετά την οριστική διακοπή του ντέρμπι, διαρροές από την πλευρά του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια των Ερυθρολεύκων σχετικά με τα όσα συνέβησαν μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, oι Πειραιώτες αρχικά, επισημαίνουν ότι ο γιατρός της αναμέτρησης, Χρήστος Γώγος, είναι δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού, κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς στα social media που διατηρεί.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ, από πλευράς Πειραιωτών τονίζεται πως ο διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα, είπε πως δεν είδε τίποτα, ενώ αναφέρεται επίσης ότι οι «πράσινοι» αποχώρησαν μόνοι τους από το γήπεδο δίχως να σφυρίξει κάτι ο Ιταλός – κι ενώ ο παρατηρητής του αγώνα επίσης δεν είδε κάτι.

Οι Ερυθρόλευκοι καταγγέλλουν ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε εξ' αρχής να συνεχιστεί το παιχνίδι, τονίζοντας μάλιστα πως ο γιατρός καθυστερούσε επί σκοπού τη γνωμάτευσή του προκειμένου το ματς να οδηγηθεί σε διακοπή!

Εν τέλει, πέρασαν δύο ώρες και ο ρέφερι είπε πως δεν γινόταν να περιμένει άλλο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστήριζαν ότι βάσει της σχετικής εκτίμησης του γιατρού, Χουάνκαρ δεν είχε κάποιο κλινικό θέμα ("ούτε μία αμυχή", ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος ρεπόρτερ), συνεπώς ήταν σε θέση να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι επέμεναν να πάει ο Ισπανός για εξετάσεις.

Κατά τους Πειραιώτες, ο παίκτης έφυγε εν τέλει μετά από ένα δίωρο κι ενώ ο γιατρός είχε πει πως δεν έχει τίποτα κλινικά, ούτε αμυχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία ΠΑΟ: Άλλαξε γνωμάτευση ο γιατρός, τον πάμε στα δικαστήρια - Δεν ακούει ο Χουάνκαρ!