Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Τι έδειξαν οι εξετάσεις του Χουάνκαρ - Αυτή είναι η διάγνωση - Μερική απώλεια ακοής!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-23 10:14:00

Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Τι έδειξαν οι εξετάσεις του Χουάνκαρ - Αυτή είναι η διάγνωση - Μερική απώλεια ακοής!

Sportdog Team
Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Τι έδειξαν οι εξετάσεις του Χουάνκαρ - Αυτή είναι η διάγνωση - Μερική απώλεια ακοής!

Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις του Ισπανού στο νοσοκομείο. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σοβαρό πρόβλημα φέρεται να έχει υποστεί ο Χουάνκαρ, μετά την κροτίδα που έσκασε δίπλα του, στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που διεκόπη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται και όσα μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡFM 94,6, ο Ισπανός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο "Υγεία", έχει υποστεί διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής, κάτι που εξηγεί τα συμπτώματα ιλίγγου, αστάθειας και ναυτίας που παρουσίασε.

Αυτό έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε ο άσος του Τριφυλλιού και πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο από το νοσοκομείο όσο και από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο γιατρός του αγώνα φέρεται να δήλωσε πως δεν ήταν σε θέση, δίχως τα κατάλληλα ιατρικά μέσα, να γνωματεύσει με σαφήνεια αν ο ποδοσφαιριστής ήταν σε θέση να αγωνιστεί ή όχι. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη αντίδραση από τον γιατρό του ντέρμπι: "Δεν άλλαξα γνωμάτευση, καφρίλες για την πεθαμένη μητέρα μου"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags