Ο Ρούμανος κόουτς του Δικεφάλου του Βορρά θα γράψει ιστορία ως προπονητής του ΠΑΟΚ, αφού θα γίνει ο κοουτς με τις περισσότερες συμμετοχές από την ίδρυση του συλλόγου!

Οπως αναφέρει η σελίδα που ασχολείται με τα στατιστικά των τμημάτων του ΠΑΟΚ «Ασπρόμαυρη Βίβλος», χαρακτηριστικά: «Την ερχόμενη Πέμπτη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα γίνει και τυπικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία. Κατά την διάρκεια της κυριακάτικης αναμέτρησης κοουτσάρισε τον 212ο ολοκληρωμένο του αγώνα (όσους έχει και ο Άγγελος Αναστασιάδης), ενώ έχει «χρεωμένα» και δύο ματς στα οποία έχασε εξωαγωνιστικά (δύο εξωαγωνιστικά έχει και ο Αναστασιάδης). Άρα, όπως και να το δει κανείς, είτε στον «κανονικό» 213ο, είτε στον επίσημο 215ο, στη Σκωτία θα ανεβεί μόνος πρώτος σε μια λίστα που τηρείται εδώ και 97 χρόνια».

Σε ότι αφορά στον απολογισμό αυτών των… πρώτων 211 αγώνων του Ραζβάν Λουτσέσκου ως προπονητής των Θεσσαλονικιών, ο Ρουμάνος προπονητής μετράει 131 νίκες, 43 ισοπαλίες και 39 ήττες. 

Όσο για τα πλάνα του για το ματς με τους Σκωτσέζους, ο 54χρονος τεχνικός προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές, έχοντας ως βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου υπήρχε δίλημμα, τον Ράφα Σοάρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φλέβα χρυσού" ο ΠΑΟΚ με Οζντόεφ - 80%... γκολ με Ντεσπόντοφ - Βρήκε και τώρα ψεγάδι ο Λουτσέσκου!