Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οργή Ολυμπιακού: "Προκλητική απόφαση, κανένας αντικειμενικός τραυματισμός - ΑΛΛΟΙΩΣΗ πρωταθλήματος"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 21:17:00

Οργή Ολυμπιακού: "Προκλητική απόφαση, κανένας αντικειμενικός τραυματισμός - ΑΛΛΟΙΩΣΗ πρωταθλήματος"

Sportdog Team
Οργή Ολυμπιακού: "Προκλητική απόφαση, κανένας αντικειμενικός τραυματισμός - ΑΛΛΟΙΩΣΗ πρωταθλήματος"

Στο Λιμάνι εξηγούν γιατί πηγαίνουν στην Επιστροπή Εφέσεων και θεωρούν άδικη την βαριά τιμωρία τους για το ντέρμπι με το Τριφύλλι που διεκόπη στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό της Super League με ποινή μηδενισμού για το ντέρμπι, αφαίρεσης 1 βαθμού και κεκλεισμένων των θυρών για τα επόμενα 2 εντός έδρας παιχνίδια του. Οι Πειραιώτες θα κάνουν έφεση της τιμωρίας και με ανακοίνωση τονίζουν ότι η απόφαση αυτή συνιστά αλλοίωση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, επιβεβαιώνουν ότι θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους να δικαιωθούν.

Η θέση των ερυθρόλευκων: «Ο Ολυμπιακός θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς κανέναν αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο πραγματικό γεγονός που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την αλλοίωση του πρωταθλήματος. Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντίδραση Καραπαπά: "Μόλις ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πρωτάθλημα - Ευχαριστούμε τους στημένους"! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags