Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα τούμπα στο Λιμάνι με απόφαση Μαρτίνεθ - Εκτός με ΠΑΟΚ ο κορυφαίος με Γουέστ Χαμ - Μεγάλο ρίσκο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-01 10:00:00

Όλα τούμπα στο Λιμάνι με απόφαση Μαρτίνεθ - Εκτός με ΠΑΟΚ ο κορυφαίος με Γουέστ Χαμ - Μεγάλο ρίσκο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα τούμπα στο Λιμάνι με απόφαση Μαρτίνεθ - Εκτός με ΠΑΟΚ ο κορυφαίος με Γουέστ Χαμ - Μεγάλο ρίσκο!

Ο Ισπανός αλλάζει την 11αδα, κάνει δώρο σε Λουτσέσκου. Ποιος μένει εκτός αποστολής και γιατί, το τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε στους Πειραιώτες και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής.
 

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν και πέρασαν χωρίς πρόβλημα από το Ηράκλειο νικώντας τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα μετά την επικράτηση κόντρα στην Γουέστ Χαμ, κάτι που έφερε την ηρεμία στην ομάδα ύστερα από τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου μπορεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει και πάλι στη διάθεσή του τόσο τον Φορτούνη, όσο και τον Ροντινέι, που ήταν απόντες από την Κρήτη, όμως θα πρέπει να πάρει και μια σημαντική η απόφαση.

Ο Ισπανός θα πρέπει να αποφασίσει για το ποιος ξένος ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μείνει εκτός από την προσεχή αναμέτρηση, μιας και αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι οι Ροντινέι, Έσε, Καμαρά, Ελ Κααμπί, Ορτέγκα και Πορόζο, ενώ ο κανονισμός επιτρέπει μέχρι 5 παίκτες χωρίς κοινοτικό διαβατήριο. Το δεδομένο είναι ότι ο Πορόζο είναι σίγουρο πως θα είναι στην αποστολή, μιας και ο Μαρτίνεθ θεωρεί πως είναι ιδανικός παρτενέρ του Ρέτσου στα στόπερ, μετά από όσα είδε στα ματς με ΟΦΗ και Γουέστ Χαμ, ενώ όλοι ξέρουμε πόσο επιδραστικός είναι και ο Έσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι ούτε αυτός θα λείψει από το ντέρμπι.

Παράλληλα το ίδιο ισχύει και για τους Ροντινέι, Καμαρά. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει... κουμπώσει ιδανικά με τον Φορτούνη στην δεξιά πλευρά της ομάδας, κάτι που τον κάνει βασικό και αναντικατάστατο, σε αντίθεση με την αριστερή πλευρά που ο Μαρτίνεθ ακόμα δεν έχει κατασταλάξει, χρησιμοποιώντας πότε τον Ορτέγκα και πότε τον Κίνι. Την ίδια στιγμή ο Αφρικανός μέσος έχει δείξει φέτος ανανεωμένος, θυμίζοντας τον ποδοσφαιριστή προ δύο ετών, με αποτέλεσμα και αυτός να λογίζεται βασικός και αναντικατάστατος. Αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής που θα μείνει εκτός θα είναι ένας εκ των Ελ Κααμπί ή Ορτέγκα, με τον Μαροκινό φορ δύσκολα να μην είναι στην αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μιας και ο Μαρτίνεθ τον υπολογίζει από την αρχή της χρονιάς για βασική επιλογή, με αποτέλεσμα το πιθανότερο σενάριο να είναι πως ο Αργεντίνος (που κόντρα στη Γουέστ Χαμ έκανε τρομερό παιχνίδι και κάποιοι τον έδωσαν και για MVP μαζί με τους Φορτούνη και Έσε) θα δει το παιχνίδι από τις εξέδρες του Καραϊσκάκης, κάνοντας... δώρο στον Ραζβάν Λουτσέσκου που παίζει στηρίζεται κυρίως στη δημιουργία από τα πλάγια και τους εξτρέμ.

Να σημειώσουμε πάντως εδώ πως δεν είναι μόνο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ο Μαρτίνεθ θα κληθεί να λύσει τον... γρίφο με τους πέντε ξένους, μιας και κάτι τέτοιο θα γίνεται σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί μπορεί ο Ροντινέι και ο Έσε να έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να πάρουν πορτογαλικό και πολωνικό διαβατήριο, αντίστοιχα, όμως κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό θα πάρει η συγκεκριμένη διαδικασία. Ώσπου να συμβεί, λοιπόν, αυτό ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να αποφασίζει για το ποιος παίκτης θα είναι εκτός από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πράγμα σίγουρα όχι εύκολο για τον ίδιο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα ίδια έκανε και στην Ιταλία ο Σολμπάκεν - Εκτός ομάδας λόγω... Φορτούνη" - Πρόβλημα με Σκάρπα και Μπιέλ


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags