Facebook Pixel Σέρτζιο Καράγιο: Ονειρευόταν μια καριέρα στη Ρεάλ και παντρεύτηκε μια πλούσια γυναίκα 18 χρόνια μεγαλύτερη: Τώρα ζει ως σεΐχης
| 2023-11-10 07:56:00

Ονειρευόταν μια καριέρα στη Ρεάλ και παντρεύτηκε μια πλούσια γυναίκα 18 χρόνια μεγαλύτερη: Τώρα ζει ως σεΐχης

Του Γιώργου Βροντάκη
Ονειρευόταν μια καριέρα στη Ρεάλ και παντρεύτηκε μια πλούσια γυναίκα 18 χρόνια μεγαλύτερη: Τώρα ζει ως σεΐχης

Πέτυχε το πιο σημαντικό γκολ της ζωής του.

Πριν από λίγα χρόνια, ο Σέρτζιο Καράγιο ζούσε στην πατρίδα του, την Ισπανία, παίζοντας ποδόσφαιρο για τις νεανικές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης με σκοπό κάποια στιγμή να φτάσει στην Ανδρών, αλλά έκανε επίσης και άλλα σχέδια για το μέλλον.

Σπούδασε ψηφιακό μάρκετινγκ στις ΗΠΑ

Ο Καράγιο ήξερε ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα δεν θα διαρκούσε για πάντα, οπότε όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή σχεδίαζε να μετακομίσει στην Καλιφόρνια και να σπουδάσει ψηφιακό μάρκετινγκ.

Ο πατέρας του ζούσε στην Καλιφόρνια, εργαζόταν στον κλάδο της τεχνολογίας και ο Καράγιο είχε περάσει αρκετό χρόνο εκεί στο παρελθόν, μελετώντας αγγλικά και απολαμβάνοντας τον τρόπο ζωής. Το πολιτισμικό σοκ δεν ήταν πρόβλημα. Έτσι, ζήτησε από τον πατέρα του συμβουλές για το ποιο πανεπιστήμιο να παρακολουθήσει και παράλληλα έπαιζε για τη New York Cosmos, αλλά όχι για πολύ.

Στα 24 κρέμασε τα παπούτσια του

Αντί για ποδοσφαιρική καριέρα, έγινε διάσημος αφού παντρεύτηκε μια εκατομμυριούχο που ήταν 18 χρόνια  μεγαλύτερη του. Στις νεότερες κατηγορίες της «Βασίλισσας», ο Καράγιο ήταν γνωστός ως μεγάλο ταλέντο.

Ήδη σε ηλικία 24 ετών, ο Καράγιο αποφάσισε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, αν και μια τέτοια απόφαση αναμενόταν πολύ πριν από αυτό. Παρά το γεγονός ότι δεν τα καταφέρνει ως ποδοσφαιριστής, ο Ισπανός ζει στη χλιδή σήμερα, όλα λόγω του γάμου του με την Κάρολιν Στάνμπερι, μια πλούσια γυναίκα 18 χρόνια μεγαλύτερή του. Πρόκειται για μια Βρετανίδα επιχειρηματία και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Η οικογένειά της θεωρείται μια από τις πλουσιότερες στο Ηνωμένο Βασίλειο και πριν από τον Καράγιο ήταν παντρεμένη για 15 χρόνια με τον Τούρκο έμπορο πετρελαίου Κεμ Χαμπίμπ, με τον οποίο έχει τρία παιδιά. 

Διαφωνούσαν οι γονείς του με τη σχέση

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ ο Σέρχιο σπούδαζε στις ΗΠΑ. Αν και για πολλούς είναι περίεργος ο έρωτάς τους, τον απολαμβάνουν και είναι αχώριστοι εδώ και χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2021 και συχνά επισκέπτονται εξωτικούς προορισμούς μαζί.

«Από τότε που γνωριστήκαμε, δεν έχουμε χωρίσει. Ο μπαμπάς μου μού είπε ότι θα μου έδινε όλα τα χρήματα του κόσμου αν χωρίζαμε και η μαμά μου άρχισε να κλαίει όταν έμαθε για τη σχέση μας. Στο τέλος τη γνώρισαν και πλέον την αγαπούν σαν δική τους κόρη», έχει πει ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags