Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις με την κροτίδα στο Καραϊσκάκη - Αυτός είναι ο δράστης - Εντοπίστηκε λίγο πριν την απόφαση!
| 2023-11-07 16:25:00

Ραγδαίες εξελίξεις με την κροτίδα στο Καραϊσκάκη - Αυτός είναι ο δράστης - Εντοπίστηκε λίγο πριν την απόφαση!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με την κροτίδα στο Καραϊσκάκη - Αυτός είναι ο δράστης - Εντοπίστηκε λίγο πριν την απόφαση!

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε μετά από 15 μέρες αυτός που... τίναξε στον αέρα το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Μετά από 15 μέρες, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 21χρονου, που φέρεται να είναι ο άνθρωπος που πέταξε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και την οριστική διακοπή στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (7/11), με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του να αφορά απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (22/10) δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς διεκόπη στο 49ο λεπτό μετά από κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουάνκαρ. Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά και τιμωρήθηκαν με -1 βαθμό, χρηματικό πρόστιμο και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θύρων. Ο Ολυμπιακός άσκησε έφεση, η οριστική απόφαση για την οποία αναμένεται να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση σοκ στον Τσουκαλά έξω από το "Καραϊσκάκης" - Άγνωστος τον σπρώχνει και τον πετάει κάτω από το μηχανάκι! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags