Facebook Pixel Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός: Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνεθ στην 11αδα - Χωρίς επιθετικό ο Ολυμπιακός, βασικός ο Ιμπόρα, ίσως και Σκάρπα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-09 14:20:00

Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνεθ στην 11αδα - Χωρίς επιθετικό ο Ολυμπιακός - Bασικός ο Ιμπόρα, ίσως και Σκάρπα!

Sportdog Team
Μεγάλες εκπλήξεις Μαρτίνεθ στην 11αδα - Χωρίς επιθετικό ο Ολυμπιακός - Bασικός ο Ιμπόρα, ίσως και Σκάρπα!

Ο Ισπανός θέλει να… σοκάρει την ομάδα του, κάνοντας αρκετές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα για το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ.

Μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της σύγχρονης ιστορίας τους έζησαν στον Ολυμπιακό την Κυριακή, όταν και έχασαν με 4-2 από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, σε ματς που βρέθηκε να χάνει με 4-0 ως το 85' η ομάδα του Μαρτίνεθ, πριν μειώσει στα τελευταία λεπτά με τους Φορτούνη και Μασούρα, για να μετριάσει κάπως τη συντριβή.

Για πρώτη φορά μετά από 15,5 χρόνια δέχτηκε τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αδιανόητο το σοκ, σε μία στιγμή μάλιστα που η ομάδα έδειχνε να παίρνει για τα καλά τα πάνω της. Ένα "χαστούκι" κάνει βαρύ κι ασήκωτο το κλίμα στο μεγάλο Λιμάνι, μένοντας στο -4 από την κορυφή. Νωρίτερα βέβαια οι Πειραιώτες είχαν πανηγυρίσει μία τεράστια νίκη επί της Γουέστ Χαμ, κάνοντας μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια.

Και τώρα οι Πειραιώτες θέλουν να την επαναλάβουν και να «ξεχάσουν» την… σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ. Το βράδυ λοιπόν στο Λονδίνο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα και για αυτό θα… ανακατέψει την τράπουλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ισπανός ετοιμάζει εκπλήξεις τόσο στο σχηματικό όσο και στα πρόσωπα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης και στην άμυνα πιθανότα οι Ορτέγκα, Ροντινέι, Ντόι κι ένας εκ των Πορόζο ή Ρέτσου. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Ιμπόρα, Έσε και Καμαρά, στα άκρα οι Ποντένσε ή Σκάρπα και Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μασούρας, με τον Γιόβετιτς να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags