Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας - ΑΕΚ: "Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ΑΕΚ" - Ξεκάθαρος για το… πέναλτι του Αστέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-13 00:10:00

Βαρούχας: "Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ΑΕΚ" - Ξεκάθαρος για το… πέναλτι του Αστέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βαρούχας: "Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της ΑΕΚ" - Ξεκάθαρος για το… πέναλτι του Αστέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο μεγάλη λάθη και τα δύο έγιναν στη Φιλαδέλφεια. Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην Αθλητική Κυριακή.

Χωρίς πολλά λάθη κύλησε αυτή η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον Παναγιώτη Βαρούχα να τονίζει στην ανάλυσή του στην ΕΡΤ, πως τα δύο… φάουλ έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα υπέρ κι ένα κατά των γηπεδούχων!

Ο Βαρούχας λοιπόν για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία, τόνισε πως το 1-0 του Λιβάι Γκαρσία θα έπρεπε να ακυρωθεί, καθώς στην αρχή της φάσης υπάρχει έμμεσο που έπρεπε να δοθεί  από τον διαιτητή. «Ο Αραούχο στην προσπάθεια του να κάνει ψαλιδάκι βρίσκει αέρα και υπάρχει έμμεσο, αφού σήκωσε το πόδι πολύ ψηλά στο πρόσωπο του αντιπάλου», ανέφερε σχετικά.

Από εκεί και πέρα, σχολίασε πως μετά το 1-0 υπάρχει πέναλτι υπέρ της Ένωσης που δεν δόθηκε, για χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη φάση που σπρώχνει τον Βίντα, ενώ χαρακτήρισε σωστό το πέναλτι που πήραν οι Κιτρινόμαυροι στο φινάλε για το 3-0.

 

Όσον αφορά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κηφισιά, χαρακτήρισε οριακό το οφσάιντ στο ακυρωθέν γκολ του Τριφυλλιού, ωστόσο τόνισε πως… μίλησε το VAR, ενώ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη στάθηκε μόνο σε μία φάση, σε ένα πέναλτι που ζήτησαν οι Αρκάδες στο 88’, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία παράβαση στο μαρκάρισμα του Ρέτσου και του Ιμπόρα, αφού αυτός έπεσε πάνω τους.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Κούγιας, τον κρατούσαν 4 - Άγριο "μπινελίκι" σε αξιωματούχο του αγώνα - "Με χτύπησε, παλια@@" (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags