Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Κατσούρη! DNA Έλληνα σεσημασμένου σε μαχαίρι με αίμα του θύματος
| 2023-11-13 11:44:00

Εξέλιξη ΣΟΚ με τη δολοφονία Κατσούρη! DNA Έλληνα σεσημασμένου οπαδού της ΑΕΚ σε μαχαίρι με αίμα (Vid)

Sportdog Team
Εξέλιξη ΣΟΚ με τη δολοφονία Κατσούρη! DNA Έλληνα σεσημασμένου οπαδού της ΑΕΚ σε μαχαίρι με αίμα (Vid)

Στο ίδιο μαχαίρι που εντοπίστηκε το γενετικό υλικό του συλληφθέντα υπήρχε και DNA του Μιχάλη Κατσούρη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος έπεσε νεκρός στις 7 Αυγούστου 2023, μετά από επεισόδια που προκάλεσαν Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αταυτοποίητο δείγμα DNA που υπήρχε σε ένα από τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές ανήκει σε οπαδό της ΑΕΚ που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για οπαδικά επεισόδια!

Στο ίδιο μαχαίρι που εντοπίστηκε το γενετικό υλικό του εν λόγω άνδρα, υπήρχε και το αίμα του Μιχάλη Κατούρη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για 35χρονο οπαδό που είχε τραυματιστεί κατά την επίθεση στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Η σύλληψη του 35χρονου που έχει μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε στα… δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρισκόταν ως κατηγορούμενος για ρίψη μολότοφ την ώρα της αιματηρής συμπλοκής στο γήπεδο της ΑΕΚ. Σε βάρος του, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ποινή φυλάκισης 12 δώδεκα μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ, λόγω της συμμετοχής του σε επεισόδια, τα οποία είχαν ξεσπάσει στο περιθώριο του τελικού κυπέλλου στο Βόλο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Κατά τη σύλληψη του, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι, το οποίο έχασε την ώρα των επεισοδίων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags