Τρομερή σεζόν πραγματοποιεί μέχρι στιγμής ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος κάνει τα... πάντα για τον Ολυμπιακό, σκοράροντας, φτιάχνοντας το παιχνίδι και μοιράζοντας ασίστ.

Ωστόσο, το θέμα του συμβολαίου του παραμένει ανοιχτό, καθώς το υπάρχον λήγει το προσεχές καλοκαίρι και βέβαια δεν είναι απλή περίπτωση, παρότι φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση να παραμείνει στο λιμάνι.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός θέλει ένα καλό συμβόλαιο, το οποίο ενδεχομένως να είναι το τελευταίο της καριέρας του, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του φετινή σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Αραβία, με μια πλούσια πρόταση, ωστόσο έχοντας πλέον οικογένεια και δυο παιδιά, δεν είναι εύκολη η προοπτική μετακόμισης σε αυτές τις χώρες.

Ο Φορτούνης ζυγίζει όλα τα δεδομένα, ενώ το θετικό είναι ότι μπορεί να μιλήσει απευθείας με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρόμαξαν" με Φορτούνη - Γι’ αυτό δεν ήθελε Αλεξανδρόπουλο ο Γιοβάνοβιτς - "3Α" Σολμπάκεν, "εξετάσεις" Σκάρπα