Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιέγκο Μαρτίνεθ: "Γκρίνια" από ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ολυμπιακού - Γιατί... τα έχωσε ο Μαρτίνεθ σε Ποντένσε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-15 10:00:00

"Γκρίνια" από ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ολυμπιακού - Γιατί... τα έχωσε ο Μαρτίνεθ σε Ποντένσε!

του Παναγιώτη Νικολάου

Ποιοι έχουν παράπονα από τον κόουτς και τι συνέβη με τον εξτρέμ των Πειραιωτών στην Τρίπολη; Οι φωνές του Ισπανού και οι ποδοσφαιριστές που έδειξαν την δυσαρέσκειά τους, χωρίς μάλλον να αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει...

Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν οι πρώτες "ρωγμές" στη σεζόν του Ολυμπιακού, ο οποίος μέχρι το ματς με τον Παναθηναϊκό είχε σχεδόν ιδανική ψυχολογία, έκτοτε όμως βαδίζει σε έναν δρόμο με πολλά σκαμπανεβάσματα. Τα γεγονότα του επεισοδιακού ντέρμπι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ακολούθησαν δύο νίκες με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ, έπειτα σημειώθηκαν δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ (στο Λονδίνο), για να έρθει η επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό που εντοπίζουν ως μείζον πρόβλημα οι φίλοι της ομάδας είναι η χαμηλή προσφορά παικτών, από τους οποίους ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει πολύ περισσότερα. Δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός μοιάζει... εξαρτημένος από τον Κώστα Φορτούνη, αφού ο Έλληνας άσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, την ώρα που σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι μεσοεπιθετικοί δεν κινούνται σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Κόντρα στον Αστέρα, ο Μαρτίνεθ έκανε rotation, δίνοντας την ευκαιρία σε, Σολμπάκεν, Σκάρπα και Μπιέλ να αγωνιστούν βασικοί, ενώ παράλληλα στήριξε τον Ελ Κααμπί παρά το γεγονός ότι αγνοούσε τη χαρά του γκολ σε 7 συνεχόμενα ματς για όλες τις διοργανώσεις. Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τον Ισπανό τεχνικό, μιάς και χρειάστηκε ξανά να μπει ο Φορτούνης και να "καθαρίσει" με δύο γκολ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρουσιάστηκε εντελώς "άνοστος" στο παιχνίδι του χωρίς τον Έλληνα άσο.



Όχι μόνο αυτό, αλλά προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ο τρόπος που αντέδρασαν οι Σκάρπα, Μπιέλ και Ελ Κααμπί όταν έγιναν αλλαγή. Φάνηκε σα να δυσανασχέτησαν με την απόφαση του προπονητή να τους βγάλει από το ματς και ήταν... μουτρωμένοι, άσχετα αν κανείς τους δεν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει ούτε στο ελάχιστο!

Πάντως, ο καιρός περνάει, ο Ιανουάριος πλησιάζει και παίκτες όπως οι προαναφερθέντες, ο Σολμπάκεν και ο Ιμπόρα δεν έχουν καταφέρει να δείξουν σχεδόν τίποτα στο γήπεδο. Βλέπουν και οι ίδιοι ότι οι ευκαιρίες τους εξαντλούνται, με τη μεταγραφική περίοδο να είναι κοντά, άρα ίσως αυτό να τους προκαλεί νεύρα. Εξαίρεση αποτελεί ο Ελ Κααμπί, που έκανε φοβερή εκκίνηση στη σεζόν και οι Πειραιώτες ευελπιστούν ότι θα ξαναβρεί τη φόρμα του.

ΥΓ. Λίγο πριν το φινάλε του ματς στην Τρίπολη ο Μαρτίνεθ έβαλε τις φωνές στον Ποντένσε επειδή θεώρησε πως "ξέχασε" τον παίκτη που μάρκαρε, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία, φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση με τον Καλτσά. Αποδείχθηκε ωστόσο πως ο Πορτογάλος άσος δεν έφταιγε, καθώς είχε πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αναγκαστική αλλαγή αμέσως μετά. Το θέμα θεωρείται λήξαν...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαύρα σύννεφα" για top όνομα Ολυμπιακού - Μέχρι διακοπή συμβολαίου τον Γενάρη - "Φταίει και ο Μαρτίνεθ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags