Στην τελική ευθεία της αποκατάστασής του έχει μπει ο Πάολο Φερνάντες και σύμφωνα με την "Αθλητική Ώρα των Σπορ", αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ τον Δεκέμβριο.
Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε υποστεί ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα στο δεξί πόδι τον περασμένο Ιούνιο, ένας τραυματισμός που τον έχει αφήσει στα "πιτς" για μεγάλο διάστημα, στερώντας από την Ένωση μια πολύ ποιοτική λύση για τα εξτρέμ.
Πλέον, ο Φερνάντες πατάει... γκάζι για να είναι έτοιμος στις αρχές του Γενάρη, προκειμένου να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην ήδη-βέβαια- ποιοτική μετοεπιθετική γραμμή των Κιτρινόμαυρων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ολυμπιακός είμαι και χαίρομαι που ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ - Στεναχωρήθηκα με οφσάιντ Κατσουράνη και κροτίδα" (Vid)
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
