Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ’’Κλείδωσαν’’ οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ - Σε αυτές τις 2 θέσεις θα πάρει παίκτη τον Ιανουάριο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 11:45:00

’’Κλείδωσαν’’ οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ - Σε αυτές τις 2 θέσεις θα πάρει παίκτη τον Ιανουάριο!

Sportdog Team
’’Κλείδωσαν’’ οι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ - Σε αυτές τις 2 θέσεις θα πάρει παίκτη τον Ιανουάριο!

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει όσον αφορά στους στόχους του χειμώνα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου στο Europa Conference League και περιμένει τη μεγάλη αναμέτρηση στη Γερμανία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ στην Ελλάδα παραμένει σε απόσταση 5 βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει το πράσινο φως για μεταγραφικές κινήσεις το χειμώνα, ώστε όλοι οι στόχοι να επιτευχθούν και στο Δικέφαλο του Βορρά έχουν λάβει τις αποφάσεις τους για τις θέσεις που θα ενισχυθούν.

Ποιες είναι αυτές; Κατ' αρχάς η θέση του δεξιού μπακ. Στο ασπρόμαυρο δυναμικό υπάρχουν οι Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης και θεωρητικά ο Κεντζιόρα ο οποίος πάντως επιστρατεύεται ως στόπερ. Οι Θεσσαλονικείς δεν είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών εκεί και γι' αυτό θα προχωρήσουν σε κίνηση. Ήδη το τμήμα σκάουτινγκ έχει πάρει... φωτιά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιλέξει από τους παίκτες που θα του παρουσιαστούν. Σίγουρα θα υπάρξει απόκτηση και θα είναι μεταγραφή, μα όχι δανεισμός.

Η άλλη θέση στην οποία εξετάζεται μεταγραφή είναι αυτή του επιτελικού μέσου. Εκεί δεν υπάρχει ποιοτικό ζήτημα, αλλά ποσοτικό. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ θα πάρει παίκτη, ώστε να έχει πληθώρα επιλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Μπέου: "Υπάρχει συμφωνία Σαββίδη με Μελισσανίδη - Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags