Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η αλήθεια για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό - Πρόβλημα με το γήπεδο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-17 11:10:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η αλήθεια για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό - Πρόβλημα με το γήπεδο!

Sportdog Team

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει έλθει στο αγωνιστικό προσκήνιο το ενδεχόμενα αλλαγής της έδρας, για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ μέσα στις Σέρρες, για την 12η αγωνιστικής της Super League και αυτό γιατί τίθεται εκ νέου το θέμα της άδειας καταλληλόλητας του γηπέδου αλλά και της αλλαγής ημερομηνίας.

Σύμφωνα με τις «διαρροές» από τις Σέρρες, υπογραμμίζεται πως τίθεται θέμα με το γήπεδο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στις 26/11 για την 12η αγωνιστική της Super League.

Αυτό συνεπάγεται πως αν και εφόσον δεν εξασφαλίσουν την απαιτούμενη άδεια, τότε δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αλλαγής στη σειρά των αγώνων και να μεταφερθεί το ματς του α΄γύρου στην Τούμπα. Μια κατάσταση που υπήρξε και στο ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη περίπου έναν μήνα νωρίτερα.

Ωστόσο, προκύπτει ένα ακόμη πρόβλημα, εφόσον οι δύο ομάδες αγωνιστούν τελικά στην Τούμπα (17:30), αφού την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο και το Άρης-Παναθηναϊκός στις 20.30 στο Χαριλάου στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δεδομένου αυτού μπορεί να τεθεί και αλλαγή ημέρας και ο αγώνας να γίνει Σάββατο, κάτι που δεν… χαλάει τον ΠΑΟΚ αφού θα έχει και μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την Αιντραχτ στην Φρανκφούρτη την Πέμπτη στις 30 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags