Τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι έχει βάλει εκ νέου στο "στόχαστρό" της η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής "Sabah".

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η "τσιμ μπομ" θέλει να "λύσει" το συμβόλαιο του Γαλοκονγκολέζου στράικερ ή να τον δώσει κάπου δανεικό και κάπου εκεί "μπαίνει" στην εξίσωση το ενδιαφέρον από την Ένωση.

Τι αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "Sabah":

«Υπάρχει μνηστήρας από την Ελλάδα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού , τον οποίο η Γαλατασαράι πρόσθεσε στο δυναμικό της με μεγάλες προσδοκίες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Η γειτονική ΑΕΚ βάζει τώρα ξανά στην ατζέντα της τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Μια εντυπωσιακή εξέλιξη σημειώθηκε σχετικά με την Γαλατασαράι, η οποία σχεδίαζε να κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για τον Κονγκολέζο επιθετικό της Δημοκρατικής, Σεντρίκ Μπακαμπού, τον οποίο η Γαλατασαράι ήθελε να βγάλει στη βιτρίνα της στη διάρκεια της διακοπής.

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, σκόραρε μόλις μία φορά στα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος. Ο Μπακαμπού πέτυχε το μοναδικό του γκολ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Για τον Κονγκολέζο επιθετικό καταβλήθηκε μεταγραφικό ποσό 700 χιλιάδων ευρώ στην αρχή της σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επική συνάντηση Άμραμπατ-Μπάκα: "Είσαι Ολυμπιακός ε; - Δεν φοβάμαι κανέναν, πρωταθλητές είμαστε" (Vid)