Ριζική αναδόμηση στο τμήμα scouting του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Παπαδημητρίου. 

Πλέον, το πλάνο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον κ. Παπαδημητρίου να ρυθμίζει τις τελικές λεπτομέρειες του οργανογράμματος για το τμήμα, το οποίο λειτουργεί υπό την καθοδήγησή του.

Chief scout του τμήματος έχει αναλάβει ο Μάκης Λιβαθηνός, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της υφιστάμενης ομάδας στο scouting του Παναθηναϊκού είναι οι:

Δήμος Μπαξεβανίδης: Με πλούσια παρουσία στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της Ξάνθης, καθώς επίσης και με συμμετοχές σε Απόλλωνα Αθηνών και Δόξα Δράμας ως ποδοσφαιριστής, ο Μπαξεβανίδης έχει επωμιστεί κυρίως το διεθνές σκέλος «ανίχνευσης», αλλά και το πρωτάθλημα της Super League.

Κυριάκος Κωνσταντινίδης: Στο τμήμα scouting ασχολείται κυρίως με την Ακαδημία του συλλόγου και τον Παναθηναϊκό Β. Δούλεψε επί σειρά ετών στην ΑΕΚ.

Αλέξανδρος Ζαφειρίου: Διανύει τον τρίτο χρόνο παρουσίας στο scouting του Παναθηναϊκού και ασχολείται κατά βάση με το διεθνές σκέλος, ενώ συντονίζει τις αναλύσεις. 

Επιπλέον, εξωτερικός συνεργάτης ως «μάτι» του Παναθηναϊκού στην τεράστια αγορά της Λατινικής Αμερικής είναι ο Λούκας Φαβάλι.

Στο αναδομημένο τμήμα scouting εντάσσεται πια και η Ακαδημία προκειμένου να υπάρχει ενιαία μορφή και φιλοσοφία. 

Οι Ανδρέας Λαγωνικάκης, Κώστας Μαυρίδης, Μάρκος Τσομπανόπουλος θα πλαισιωθούν από νέους συνεργάτες και έως το τέλος του έτους θα έχει συμπληρωθεί το πράσινο παζλ. 

Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει δικούς του «ανιχνευτές» ταλέντων σε όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της Ελλάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας vs Σλούκας: Στο ΟΑΚΑ φώναζε "Πανάθα σε αγαπώ", πέρυσι έφυγε από το "κάτι μαγικό" (Vid)