Μια αναφορά τού Κώστα Νικολακόπουλου, που πάντα έχουν ενδιαφέρον όσα γράφει για τον Ολυμπιακό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, καθώς είναι πολλά χρόνια ρεπόρτερ πρώτης γραμμής, μας οδήγησε στο να ασχοληθούμε με την περίπτωση του Αργύρη Δαρέλα του ΠΑΟΚ Β΄.

"Εντύπωση, παρεμπιπτόντως, μου έκανε από τα στιγμιότυπα που είδα ένα παιδί που δεν το ήξερα, ο Δαρέλας του ΠΑΟΚ, ένας επιθετικογενής με καλά σωματικά προσόντα και καλές κινήσεις", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κ. Νικολακόπουλος για τον 20χρονο άσο (γεννημένος 16.10.2003), που αναμφίβολα ξέρει να ξεχωρίσει ποιοι παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο. Ποιοι είναι εκείνοι που αξίζει για να ασχοληθείς μαζί τους.

Το sportdog έψαξε την περίπτωση του Αργύρη Δαρέλα, που ανήκει στη β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ και βρέθηκε στον Δικέφαλο από την Αλεξανδρούπολη το 2019. Πρόκειται για μια πολύ καλή λύση στο χώρου του κέντρου, αγωνίζεται ως επιθετικός χαφ, με καλή τεχνική, ικανότητα στις μεταβιβάσεις, υψηλόσωμος και δυνατός. 

Είναι πρωταθλητής με την Κ17 και την Κ19, φυσικά και διεθνής. Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Τσαμπάζη, πρόεδρο του Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης, της ομάδας από την οποία άρχισε την καριέρα του ο Α. Δαρέλας πριν φύγει για τον ΠΑΟΚ, και μας αποκάλυψε πολλά και σημαντικά για τον νεαρό άσο.

"Στην προπόνηση ακόμα και άρρωστος - Τον είχε κόψει δύο φορές ο Παναθηναϊκός - Έτσι τον πήρε ο ΠΑΟΚ"

"Από μικρός φαινόταν ότι ήταν καλός, δεν έχανε προπόνηση, ακόμα και άρρωστος όταν ήταν ερχόταν στην προπόνηση. Έδινε τα πάντα, ενώ έκανε και διατροφή από μικρός", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε για το πώς βρέθηκε στην ακαδημία του Μαΐστρου: 

"Στο χωριό ήταν, είχε ανοίξει η ακαδημία και συνεργαζόταν με το δίκτυο ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Για δύο χρόνια πήγε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, βγήκε πρωταθλητής τη χρονιά εκείνη και έπαιξε στην ΕΠΣ Έβρου".

Πώς ήταν ως χαρακτήρας;

"Πολύ καλός, καλό παιδί, από τα παιδιά που όταν τους μιλήσεις καταλαβαίνεις αμέσως το ποιόν τους. Δεν εκνευρίζεται, δεν βρίζει, ενώ ήταν και καλός μαθητής".

Ο Μαΐστρός μέσω του δικτύου ακαδημιών τού Παναθηναϊκού δεν τον είχε στείλει να δοκιμαστεί στο Τριφύλλι;

"Τον είχαμε στείλει στον Παναθηναϊκό και είχε δοκιμαστεί δύο φορές. Αλλά δεν συνέχισε. Τον είχε δει στο μεταξύ και ο ΠΑΟΚ με την ΕΠΣ και τελικά τον είχαν πάρει εκεί".

"Ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ με υπομονή - Δεν σταματάει ποτέ να γυμνάζεται  - Έχει κλειδιά του γηπέδου για προπόνηση"

Στον ΠΑΟΚ πώς τα είχε καταφέρει;

"Είχε κάνει πολλή υπομονή, είναι 4 χρόνια εκεί. Ήταν στην Κ17 αρχικά, δούλεψε και του βγήκαν τα αποτελέσματα. Πηγαίνει καλά και για αυτό ξεχωρίζει τώρα".

Υπάρχει ακόμα επαφή μαζί του;

"Φυσικά έχουμε επαφή, με τον πατέρα του κάθε μέρα κάνουμε παρέα. Είναι παιδί που δεν σταματάει ποτέ, όποτε έρχεται στην Αλεξανδρούπολη με ρεπό ή διακοπές, πάντα είναι στο γήπεδο. Έχει κλειδιά του γηπέδου και πηγαίνει πάντα για προπόνηση μόνος του ή με γυμναστή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λευκή επιταγή" Ισπανών σε Πάμπλο Γκαρσία - Φήμες για ΠΑΟΚ μαζί με Σάντος - Απόφαση Ιβάν για Λουτσέσκου!