Αλλαγή ώρας στο παιχνίδι της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου στις 21:00, ζήτησε ο Άρης.
Δεδομένου ωστόσο ότι μοιάζει βέβαιη η αναβολή του αγώνα Κυπέλλου (ο οποίος είχε οριστεί την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου) δεν υπάρχει λόγος να μείνουν οι Θεσσαλονικείς στην Αθήνα.
Κατόπιν τούτου, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, έχουν καταθέσει αίτημα να ξεκινήσει νωρίτερα το ματς πρωταθλήματος, ώστε να προλάβει η αποστολή να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Κάτι έχει γίνει ήδη αποδεκτό από την πλευρά της ΑΕΚ, ωστόσο για να ικανοποιηθεί θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση και με την Cosmote TV που θα μεταδώσει το παιχνίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα "έκοψε" τον Μορόν πριν πάει Άρη - Στόπερ και box to box τον Γενάρη λόγω... Βιλένα ο ΠΑΟ!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

