Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Στην έξοδο 2 παίκτες μαζί με Μαρτίνεθ - Η μεγαλύτερη αδικία στην άμυνα στον Ολυμπιακό - Ανατροπή με Ελ Αραμπί!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 10:00:00

Στην έξοδο και δύο παίκτες μαζί με Μαρτίνεθ - Η μεγαλύτερη αδικία στην άμυνα - Ανατροπή με Ελ Αραμπί!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στην έξοδο και δύο παίκτες μαζί με Μαρτίνεθ - Η μεγαλύτερη αδικία στην άμυνα - Ανατροπή με Ελ Αραμπί!

Η αλλαγή προπονητή θα φέρει κι άλλες αποχωρήσεις στο Λιμάνι. Οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες στους Πειραιώτες θα είναι σημαντικές. Μετά την ανακοίνωση για τον Καρβαλιάλ, θα υπάρξουν και αποφάσεις για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές...

Μακριά από τον Ολυμπιακό βρίσκεται το μέλλον τού Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δεδομένου ότι η μεγάλης έκτασης ήττα από τη Φράιμπουργκ σε συνδυασμό με την πολύ κακή εικόνας της ομάδας, οδήγησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην απόφαση να φέρει άμεσα στην Ελλάδα τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Τα παράπονα για τον Ισπανό προπονητή ήταν πολλά και αφορούσαν τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών, τα αποδυτήρια, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις πολλές καλοκαιρινές μεταγραφές. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, ήταν δικής του εισήγησης!

Ο αδικημένος στον Ολυμπιακό που έχει 12 συμμετοχές με την Εσπανιόλ

Υπάρχουν δύο παίκτες που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχουν καθόλου μέλλον στο Λιμάνι μετά την αποχώρηση του Μαρτίνεθ - Αναφερόμαστε στους Ιμπόρα και Κίνι. Ειδικά για τον δεύτερο συζητιέται εδω και καιρό ότι θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος ακόμα και πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος από την παρουσία του. Ενώ και ο δεύτερος, τυπικά, δεν είχε καθόλου μέλλον στο Λιμάνι, δεδομένου ότι στα 35 δεν μπορούσε να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό έτσι κι αλλιώς. Για αυτό και υπήρχε μουρμούρα ότι είχε έρθει ως άνθρωπος του Μαρτίνεθ στα αποδυτήρια και όχι για να αλλάξει τη μεσαία γραμμή της ομάδας...

Για να επιστρέψουμε στην περίπτωση του Κίνι, για να ερθει ο Ισπανός άσος ως εναλλακτική τού βασικού αριστερού μπακ, έφυγε από την ομάδα ο Βραζιλιανος Ραμόν! Που πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Εσπανιόλ, ομάδα που είναι μέσα στο παιχνίδι τής ανόδου στη La Liga και, παρότι ο προπονητής του εμπιστεύεται συγκεκριμένη 11άδα, ο Ραμόν έχει ήδη 12 συμμετοχές και 3 ασίστ. Είναι επιδραστικός δηλαδή και έχει βρει χώρο σε ένα πρωτάθλημα που δεν θα υποστήριζε κάποιος ότι είναι χαμηλότερης ποιότητας από το ελληνικό...

Υπάρχει άλλος παίκτης του Ολυμπιακού που είναι "τελειωμένος" μετά τους Κίνι και Ιμπόρα; Εμείς θα πούμε το ακριβώς ανάποδο: Ποιος/ποιοι είναι εκείνοι που μπορούν να βρουν τη θέση τους στην 11άδα, αν και τόσο καιρό ήταν εκτός.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έχει αποχωρήσει από το ροτέισον τής πρώτης ομάδας και παίζει με τη β΄. Σαφώς τα χρόνια έχουν περάσει για τον Μαροκινό, αλλά ένας επιθετικός με 100άδες γκολ στην καριερα του δεν μπορεί να βρει θεση από το 60΄ και μετά στην 11άδα; Ευκαιρία μπορεί να υπάρξει και με τους Σολμπάκεν, Μπρνιτς και Βρουσάι ενώ δεν αποκλείεται να δούμε επιτέλους στην πρώτη ομάδα και τον Αλγκασίμ Μπα, που όλοι στη β΄ ομάδα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες αλλαγές Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό - "Η καλύτερη επιλογή, θα πετύχει - Γι’ αυτό έφυγε ο Μαρτίνεθ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags