Facebook Pixel Sportdog.gr | "Κανονάκι" Ουίλιαμ για την ανανέωση με Κρουζέιρο - Έρχεται στον ΠΑΟΚ; - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 11:24:00

"Κανονάκι" Ουίλιαμ για την ανανέωση με Κρουζέιρο - Έρχεται στον ΠΑΟΚ; - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του!

Sportdog Team

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει το θέμα Ουίλιαμ για τον ΠΑΟΚ, καθώς τα ξημερώματα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Κρουζέιρο.

Μάλιστα ο παίκτης έκανε δηλώσεις μετά το ματς διαψεύδοντας τα περί συμφωνίας με Κρουζέιρο για ανανέωση που είχαν γραφτεί πριν το ματς και τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά.

«Τωρα που τελείωσε το πρωτάθλημα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ανανέωση με την Κρουζέιρο. Είδα ότι βγήκαν κάποια πράγματα στην δημοσιότητα αλλά τώρα θα μιλήσουμε με την ομάδα γιατί μέχρι στιγμής δεν ήταν κατάλληλη ώρα να σκεφτώ κάτι για ανανέωση. Η μόνη σκέψη ήταν να επιτευχθεί ο στόχος και να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση. Ειμαι χαρούμενος εδώ αλλά δεν είχε γινει κάποια κουβέντα, τώρα που τελείωσε η σεζόν θα αρχίσουν οι συζητήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαμ για τις φήμες που τον θέλουν να παραμένει στην Κρουζέιρο και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Βγήκαν κάποια πράγματα προς τα έξω, αλλά τίποτα δεν έχει καθοριστεί, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Όπως είπα και πριν τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε και να δούμε τι είναι καλύτερο για όλες τις πλευρές».

Σχετικά με την απόδοση του φέτος και τα 40 παιχνίδια που έκανε με την Κρουζέιρο είπε: «Γνωρίζω ότι όταν ήρθε υπήρχαν αμφιβολίες για το τι μπορώ να προσφέρω λόγω των τραυματισμών που είχα. Εγώ από την αρχή είπα ότι θα κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα και θα δουλέψω στο 100%. Έμαθα πολλά εδώ στην Κρουζέιρο και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Προπονητές, γιατρους, φυσιοθεραπευτές. Γιατί αν παίζω σήμερα ειναι δικό τους κατόρθωμα. Η αλήθεια ειναι πως αν μου έλεγε κάποιος στην αρχη της σεζον πως θα έπαιζα 40 παιχνιδια δεν θα τον πίστευα, ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να ειμαι δυνατος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags