Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: Σκέψεις για επιστροφή Μανωλά - Το πήρε και ο ίδιος απόφαση - "Προέρχεται από μία τραγική χρονιά"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-10 21:28:00

Σκέψεις για επιστροφή Μανωλά - Το πήρε και ο ίδιος απόφαση - "Προέρχεται από μία τραγική χρονιά"

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκέψεις για επιστροφή Μανωλά - Το πήρε και ο ίδιος απόφαση - "Προέρχεται από μία τραγική χρονιά"

Ο Έλληνας άσος θέλει να φύγει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ήδη υπάρχουν σενάρια για την επόμενη μεταγραφή του. Η φημολογία για Ολυμπιακό, η επεισοδιακή αποχώρηση και η μεγάλη έκπληξη...

Κώστας Μανωλάς: Ένα σενάριο με μεγάλο ενδιαφέρον έχει παρουσιαστεί στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακου τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες δεδομένα θα κινηθούν για την απόκτηση στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάποια ονόματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν και μάλιστα άμεσα, όπως είναι του Γκαστόν Ερνάντεζ, της Σαν Λορέντζο, του Πάουλο Ολιβέιρα, της Μπράγκα, και κάποια άλλα ακόμα.

Μάλιστα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η ομάδα θα αποκτήσει έναν ή δύο στόπερ, καθώς δεν αποκλείεται να δοθεί βάθος στο ρόστερ στις λύσεις που θα έχει στα χέρια του ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Επιστροφή Μανωλά στον Ολυμπιακό; - Κουνάει μαντήλι στη Σάριτζα - 2,5 εκατ. ευρώ market value

Κι εδώ είναι που έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ που θέλει τον Κώστα Μανωλά να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με τους Πειραιώτες, την ομάδα της καρδιάς του όπως έχει παραδεχτεί πολλές φορές δημόσια, προκειμένου να είναι εκείνος ο ένας από τους δύο σέντερ μπακ που θα έρθουν τον Γενάρη στην ομάδα!

Η καριέρα του στην Σάριτζα δεν τα πηγαίνει καλά και δεν παίζει όσο θα ήθελε. Η ομάδα του είχε αρχίσει με μεγάλο μπάτζετ, με καλούς παίκτες και προπονητή, αλλά δεν πηγαίνει καλά ευρύτερα φέτος, με αποτέλεσμα να έχει επηρεαστεί και η καριέρα του Έλληνα άσου. Έχει χάσει την επαφή με την κορυφή και στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου για να φύγει.

Τυπικά, δηλαδή, να του λύσουν το συμβόλαιο. Φυσικά ακόμα κι αν αποχωρήσει από τη Σάριτζα, δεν είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό καθώς δεν είχε φύγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρόλα αυτά, πλέον δείχνει πρόθυμος να γυρίσει τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, έστω κι αν δεν είναι για τους Πειραιώτες!

 

Ολυμπιακός αρχικά, αλλά γενικά Ελλάδα - "Δεν κάνει τη διαφορά στη Σάριτζα - Τραγική χρονιά για την ομάδα του"

Στα 32 του χρόνια όμως, με την αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο να συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά (στα 2,5 εκατ. ευρώ), έχει άνετα δύο χρόνια μπάλας μπροστά του και σαφώς ψάχνει να δει αν μπορεί να υπάρξει άκρη για να επιστρέψει στην Ελλάδα (φυσικά μπορεί να βρει συμβόλαιο και στην Ιταλία και στην Κύπρο). Αρχικά στον Ολυμπιακό αλλά, ίσως, όχι μόνο στον Ολυμπιακό...

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, προκειμένου να μάθουμε πληροφορίες για την καριέρα του Κώστα Μανωλά.

"Δε νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό αν επιστρέψει, με βάση την εικόνα που έχει τώρα. Δεν τα είχε καταφέρει καλά στο προηγούμενο πέρασμα, τώρα θα το κάνει με την εικόνα που έχει στη Σάριτζα; Γενικά δεν μπορεί να σταθεί σε ομάδα του κάνει πρωταθλητισμό, εδώ δεν μπορεί να κάνει διαφορά στη Σάριτζα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η ομάδα του κανει τραγική χρονιά για τα δεδομένα της, αποκλείστηκε με αυτοχειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει αποκλειστεί στο Λιγκ Καπ νωρίς, το πρωτάθλημα δείχνει χαμένο και ο Μανωλάς έχει χάσει ένα σημαντικό αριθμό ματς - 4 χαμενα από τα 6 ματς στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα έχει χάσει 3 ματς από 8 ματς. Τυπικά δηλαδή έχει χάσει το 50% των σημαντικών αγώνων της ομάδας του κι αυτό κάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό - Το… ανακοίνωσε σε Μασούρα - Έκπληξη με Ρίτσαρντς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags