Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντική απόφαση από Σαββίδη για ΠΑΟΚ - Άμεσες εξελίξεις - Αλλάζουν πολλά στην ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-19 16:40:00

Σημαντική απόφαση από Σαββίδη για ΠΑΟΚ - Άμεσες εξελίξεις - Αλλάζουν πολλά στην ομάδα

Sportdog Team
Σημαντική απόφαση από Σαββίδη για ΠΑΟΚ - Άμεσες εξελίξεις - Αλλάζουν πολλά στην ομάδα

Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτές κάποιες σημαντικές υποθέσεις ανανέωσης, όπως είναι αυτές του Τάισον και του Μουργκ, για τους οποίους, απολύτως φυσιολογικά, υπάρχει θετική εισήγηση του αθλητικού διευθυντή.

ΠΑΟΚ: Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτές κάποιες σημαντικές υποθέσεις ανανέωσης, όπως είναι αυτές του Τάισον και του Μουργκ, για τους οποίους, απολύτως φυσιολογικά, υπάρχει θετική εισήγηση του αθλητικού διευθυντή. Με τους παίκτες παρόντες στις δραστηριότητες της ομάδας, οι συζητήσεις θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. 

Ψστόσο, όπως έχει πει και ο Μουργκ μόλις προχθές, ακόμη δεν έχει ανοίξει η διαπραγμάτευση. Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει η «Μ» αναφέρουν ότι πιθανόν το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει η σοβαρή κρούση να οφείλεται στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ συζητά για να φέρει αθλητικό διευθυντή. 

Ίσως, βέβαια, οι δύο υποθέσεις να μην συνδέονται και να περιμένουν απλά να κλείσει η χρονιά στα γραφεία της Τούμπας για να ανοίξουν τα θέματα των ανανεώσεων. Πάντως, οι πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας, αναφέρουν ότι η οικογένεια Σαββίδη, ο Ιβάν και ο Γιώργος, έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται με το θέμα του αθλητικού διευθυντή. 

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν ότι ήδη έχει εντοπιστεί περίπτωση που χαρακτηρίζεται πολύ ενδιαφέρουσα και δεν αποκλείεται να παρουσιάσει εξέλιξη μέσα στις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Σημαντική παράμετρος, πάντως, για να γίνει η τελική επιλογή, θα είναι το να υπάρχει σωστή συνεργασία με το υπάρχον τιμ σκάουτς που αυτή την περίοδο είναι εκείνοι που κάνουν τις διάφορες εκθέσεις στον Γιώργο Σαββίδη. 

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη θα είναι εκείνος που θα έχει άμεση επαφή με τον νέο αθλητικό διευθυντή, εφόσον τελικά έρθει στην ομάδα, και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που άλλωστε πρόσφατα αναγνώρισε τον καθοριστικό ρόλο του στην μεταγραφή του Τάισον.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Αταμάν για πρώην του Ολυμπιακού - Υπογράφει ο Καλάθης - Μόνο έτσι παίρνει γκαρντ ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags