Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Ολυμπιακός: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Κούγια στον Ολυμπιακό - Γιατί τον φέρνει ο Μαρινάκης - Αξιότιμη θέση στο ΔΣ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-20 15:08:00

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Κούγια στον Ολυμπιακό - Γιατί τον φέρνει ο Μαρινάκης - Αξιότιμη θέση στο ΔΣ!

Sportdog Team
Αυτός θα είναι ο ρόλος του Κούγια στον Ολυμπιακό - Γιατί τον φέρνει ο Μαρινάκης - Αξιότιμη θέση στο ΔΣ!

Ο γνωστός ποινικολόγος αναλαμβάνει πόστο στην ΠΑΕ, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες

Επικυρώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Τετάρτης η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αλέξη Κούγια, καθώς οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος του συλλόγου και θα είναι εκπρόσωπος των Πειραιωτών στη Λίγκα και σε όλα τα έργανα, αφού βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες από την Πολιτεία και τον Άρειο Πάγο, ακόμα και για την εγκληματική οργάνωη στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο Λιμάνι αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τον Κούγια, διότι είναι ένας νομικός που ξέρει καλά το ποδόσφαιρο και η αποστολή του θα είναι να πηγαίνει στην ΕΠΟ και στη Λίγκα για να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό. Για να συμβεί όμως αυτό, θα έπρεπε πρώτα να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο, κάτι που έγινε, καθώς ανέλαβε την αξιότιμη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Κόστισε 3.5 εκατ. και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 - "Τρέξιμο και δύναμη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags