Ολυμπιακός: Στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχουν στρέψει, πλέον, την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα πριν από λίγο καιρό προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και, προφανώς, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να φέρει το ρόστερ περισσότερο στα μέτρα του.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν είχαν φέρει ή διατηρήσει στο Λιμάνι, αλλά θα γίνει κίνηση για να χαιρετίσουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες που, με βάση τα σημερινά δεδομένα, βρίσκονται στη λίστα για αποχώρηση; Θα το πιάσουμε θέση-θέση και θα δούμε.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Το ρεπορτάζ που υπάρχει αναφέρει ότι ο Τζολάκης ή θα ανανεώσει και θα δοθεί δανεικός ή θα φύγει για το εξωτερικό εφόσον βρει πρόταση τώρα ή το καλοκαίρι, ο Πασχαλάκης θα μείνει ως Νο1 μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του και μετά βλέπουμε…

ΑΜΥΝΑ: Ανδρούτσος, Κίνι και Βρουσάι αναμένεται να χαιρετίσουν, ενώ δεν αποκλείεται να λήξει πρόωρα και ένας από τους δύο δανεισμούς των Πορόζο και Φρέιρε. Ρίτσαρντς και Μπιανκόν είναι ξεχωριστές περιπτώσεις λόγω της σχέσης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

ΧΑΦ: Εδώ δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάποια αρνητική εισήγηση, πλην του Ιμπόρα που έχει αποφασιστεί έτσι κι αλλιώς ότι θα αποχωρήσει.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Εδώ υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη! Αλλά ας το πιάσουμε ανάποδα: Ο Μπρνιτς ήταν στοίχημα για τον Καρβαλιάλ, μετα το ξεπάγωμα του Ελ Αραμπί, αλλά δεν αποκλείεται να φύγει για να πάρει μαζικά παιχνίδια στα πόδια του. Σε ποια ομάδα; Μην αποκλείσετε να τον δούμε στη Ρίο Άβε!

Ακόμα, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Σκάρπα θα ντυθεί... Μαρσέλο και θα επιστρέψει στη Βραζιλία νωρίτερα από ο,τι προβλέπει το συμβόλαιό του, ενώ και για τον Μπιέλ υπάρχει προβληματισμός και, στον βαθμό που δεν υπάρχει ισπανικό δίδυμο στην ομάδα (Κορδόν-Μαρτίνεθ), μάλλον δεν υπάρχει και προστασία για τον Ισπανό άσο. Αν και πρώτα θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει.

Και πάμε στην έκπληξη: Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Ελ Κααμπί στη σύνθεσή του για περίπου 1,5 μήνα, λόγω του Κόπα Άφρικα, και ο Ελ Αραμπί είναι 37 ετών και μετά από την πίεση δύο διαδοχικών ματς έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού, οι Πειραιώτες φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν επιθετικό. Ο Καρβαλιάλ στήριξε ξεκάθαρα τους δύο Μαροκινούς και άφησε πιο πίσω τον Γιόβετιτς που έχει δύο γκολ και δύο ασίστ μέχρι στιγμής. Με τον Ατρόμητο που πέρασε αλλαγή ήταν δραστήριος, αλλά δεν έδωσε γκολ πως ο Ελ Αραμπί…

Άρα λοιπόν, εφόσον βρεθεί ο επιθετικός (που κατά 99% θα βρεθεί) μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο οι Ερυθρόλευκοι για τη μισή σεζόν να κινηθούν με 4 επιθετικούς και δύο εξ αυτών να είναι άνω των 34!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Σεμέδο με ποσό ρεκόρ ο Μαρινάκης - Τον έπεισαν για τον "εκλεκτό" στόπερ - Οι 4 λόγοι να έρθει Γενάρη!