Facebook Pixel Sportdog.gr | "Μολότοφ" από Θεσσαλονίκη - Αυτός υπογράφει στον ΠΑΟΚ πριν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου - 4,8 εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 08:08:00

"Μολότοφ" από Θεσσαλονίκη - Αυτός υπογράφει στον ΠΑΟΚ πριν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου - 4,8 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις στον Δικέφαλο, καθώς ήδη από ανήμερα των Χριστουγέννων έχει γίνει γνωστή η ανανέωση στο συμβόλαιο του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Αυτό που έχει φτάσει στα αυτιά τού sportdog από τη Θεσσαλονίκη, όμως, αναφέρει ότι πριν πέσουν οι υπογραφές με τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πολύ πιθανό να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Τάισον!

Το ίδιο ισχύει και για τον Τόμας Μουργκ, που φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν με τον Δικέφαλο, και η πρόθεση των ανθρώπων τού συλλόγου είναι να τον κρατήσουν στην Τούμπα.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η παραμονή τού Λουτσέσκου προήλθε από την προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Ρουμάνο προπονητή και τον Ιβαν Σαββίδη (άρα χρειάζεται χρόνο για να μπουν κάτω τα συμβόλαια και να γίνει επίσημο), το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξουν νωρίτερα οι υπογραφές των Τάισον και Μουργκ!

Δαπάνη 4,8 εκατ. ευρώ - Έρχεται στην Τουμπα με 2,5!

Πλην των Μουργκ και Τάισον, άλλωστε, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο και για τον Βαλεντίν Ροζιέ, τον δεξιό μπακ χαφ της Μπεσίκτας (η τουρκική ομάδα τον είχε αγοράσει με 4,8 εκατ. ευρώ) που φαίνεται ότι με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ μπορεί να έρθει στον Δικέφαλο.

Ο Γάλλος άσος έχει φουλ προωθήσεις, αναζητεί για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και φαίνεται ότι στη Θεσσαλονίκη μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει: Να είναι βασικός σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη.

Το σενάριο που υπάρχει κάνει λόγο για αρχική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, άρα είναι περίπου δεδομένο ο Ροζιέ θα έρθει στην Ελλάδα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags