Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Το... παίρνει πάνω του ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Απόφαση για μεταγραφή στόπερ - Πήλιος και Σιντιμπέ αριστερά
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 13:45:00

Το... παίρνει πάνω του ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Απόφαση για μεταγραφή στόπερ - Πήλιος και Σιντιμπέ αριστερά

Sportdog Team
Το... παίρνει πάνω του ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ - Απόφαση για μεταγραφή στόπερ - Πήλιος και Σιντιμπέ αριστερά

Ο Αργεντινός προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν χρειάζεται ούτε κεντρικό αμυντικό ούτε μπακ!

Τη σημασία των επιστροφών παικτών που απουσίαζαν από πολλά ματς στον πρώτο γύρο υπογράμμισε για την ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μιλώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 επεσήμανε πως θα έχει σημαντική βοήθεια από αυτούς ο Ματίας Αλμέιδα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχει ειδικά τον Ιανουάριο λόγω των διοργανώσεων σε Αφρική και Ασία.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου υποστήριξε ότι δεν αποκλείεται να γίνει μεταγραφή αλλά θα πρέπει να βρεθεί κάποιος παίκτης που θα είναι καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ. Έτσι σχετικά με την απουσία του Μουκουντί διευκρίνισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τον Μήτογλου αλλά και τους νεαρούς που αγωνίζονται στην θέση από την δεύτερη ομάδα. Σχετικά με τη θέση του αριστερού μπακ ανέφερε ότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Πήλιος θα πάρει ματς ενώ υπάρχουν και άλλες λύσεις που έχουμε δει κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως ο Σιντιμπέ που έχει παίξει και αριστερά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags