ΠΑΟΚ: Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, δεν θα υπάρχουν μόνο εισερχόμενες κινήσεις, αλλά και… εξερχόμενες με παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ να ψάχνονται.

Δεν είναι μυστικό πως στον Δικέφαλο υπάρχουν παίκτες χωρις να έχουν πολύ χρόνο αγωνιστικό φέτος όπως οι Λευτέρης Λύρατζης, Ιβάν Νάσμπεργκ, Φιλίπε Σοάρες, Γιώργος Βρακάς.

Είναι γνωστό πως ο Πανσερραϊκός και ο Πάμπλο Γκαρσία θέλουν να πάρουν τον Λευτέρη Λύρατζη που φέτος έχει μόλις δυο συμμετοχές, όμως είναι απίθανο να είναι από την 1η Ιανουαρίου στις Σέρρες και αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες του Δικεφάλου.

Αν δεν έχει αποκτηθεί ως τότε το δεξί μπακ που θεωρείται δύσκολο, θα παραμείνει στο ρόστερ ο νεαρός αμυντικός. Με δεδομένη την απουσία του Εκόνγκ στο Κόπα Αφρικα, που σημαίνει πως ο Κεντζιόρα θα αγωνίζεται ως δεξί στόπερ και όχι ως ακραίος μπακ. Με δεδομένη επίσης την απουσία του Μπάμπα, ο Βιεϊρίνια μαζί με τον Ράφα Σοάρες θα είναι στα αριστερά. Κάπως έτσι μοναδικός διαθέσιμος θα είναι ο Ζοάν Σάστρε και επομένως η παρουσία του Λύρατζη έστω και ως εναλλακτική είναι σημαντική, οπότε θα πρεπει να περιμένει την άφιξη ενός παίκτη για να προχωρήσει ο δανεισμός του στον Πανσερραϊκό.

Σουηδία και Αμερική για Νάσμπεργκ

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ είναι εδώ και καιρό εκτός των επιλογών του Ραζβάν Λουτσέσκου και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Νορβηγία αναζητά ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα του ο Νορβηγός αμυντικός του Δικεφάλου λόγω του πολύ μικρού χρόνου συμμετοχής που έχει φέτος, ψάχνει ομάδα για να πάρει μεταγραφή και ήδη η ΑΪΚ Στοκχόλμης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Μαζί με την σουηδική ομάδα, ενδιαφέρον για τον 27χρονο στόπερ έχουν δείξει τόσο άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ εσχάτως έχουν μπει στο κόλπο και ομάδες από το αμερικανικό πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον Βρακά

Ο ΠΑΟΚ έχει πληθώρα επιλογών στα άκρα της επίθεσης και αυτός είναι ο λόγος που ο Γιώργος Βρακάς μετρά μόλις μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Υπάρχουν σύλλογοι από την SuperLeague και όχι μόνο που θα ήθελαν τον 23χρονο ακραίο επιθετικό στην ομάδα τους τον προσεχή Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού, με τον Παναιτωλικό να βλέπει πιο ζεστά στην περίπτωση του. Ο Λουτσέσκου θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση, ενώ θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει παίξει φέτος και τέσσερα παιχνίδια με την ΠΑΟΚ Β..

Δεν το… κουνάει ο Μιχαηλίδης

Την ίδια στιγμή ομάδα της SuperLeague χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ πριν από καιρό ζητώντας να πάρει ως δανεικό τον Ιανουάριο τον Γιάννη Μιχαηλίδη και φυσικά η απάντηση ήταν άμεση και απόλυτα αρνητική. Ο Μιχαηλίδης πλέον λογίζεται ως μια αξιόπιστη λύση από τον Λουτσέσκου και έχει κερδίσει ήδη μια θέση στην ιεραρχία των αριστερών στόπερ βρισκόμενος πίσω από τον Κουλιεράκη και έχοντας αφήσει πίσω του τον Νάσμπεργκ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!