Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, δύο ελβετικές ομάδες έχουν στα υπόψιν τους την περίπτωση του Αντράζ Σπόραρ για την ενίσχυση της επίθεσης.

Η μία εκ των δύο δε γινόταν να μην είναι η Βασιλεία, στην οποία έχει αγωνιστεί ο Ελβετός επιθετικός την περίοδο 2016-2018.

Η Βασιλεία ψάχνει έναν επιθετικό από το πάνω ράφι που να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τωρινή του ομάδα, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησαν οι τρεις τραυματίες επιθετικοί, Μαλόουν, Χούντζιγκερ και Ογκουστίν.

Τον Σπόραρ εξετάζουν και οι Γιανγκ Μπόις που έπαιξαν και στο φετινό Champions League και έχουν το γεμάτο το ταμείο τους. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Σεχ Νιάς κοιτάζει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού με φόντο το καλοκαίρι του 24, και στην περίπτωση που φύγει ως ελεύθερος ο επιθετικός Ενσαμέ.

Όσον αφορά τη θέση του Παναθηναϊκού, ο Φατίχ Τερίμ θα χρειαστεί να δει σε ορισμένα παιχνίδια τον Σπόραρ, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του, ενώ σίγουρα θα παρακολουθεί την αγορά για τις λύσεις φορ που θα έχει στα χέρια του.

Πηγή: newspao.gr