Facebook Pixel Ζέλσον Μαρτίνς: Απίστευτο! Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς έπαιξε στο Μουντιάλ απέναντι σε παίκτη νυν της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-01 23:59:00

Απίστευτο! Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς έπαιξε στο Μουντιάλ απέναντι σε παίκτη νυν της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Απίστευτο! Όταν ο Ζέλσον Μαρτίνς έπαιξε στο Μουντιάλ απέναντι σε παίκτη νυν της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού

Ο Πορτογάλος είναι παίκτης του Ολυμπιακού, όμως στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου τόσο έναν συμπαίκτη του στους Ερυθρόλευκους, όσο και έναν ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Ζέλσον Μαρτίνς: Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 της Ρωσίας, μιας και τότε ο Φερνάντο Σάντος τον είχε καλέσει στην αποστολή της Πορτογαλίας, με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στο Μαρόκο, όταν οι Ίβηρες είχαν κερδίσει με 1-0 με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τότε ο Ζέλσον Φερνάντες είχε περάσει σαν αλλαγή στη θέση του Μπερνάντο Σίλβα και το ιδιαίτερο στην συγκεκριμένη ιστορία είναι το γεγονός ότι για το Μαρόκο έπαιζαν τόσο ο Νορντίν Άμραμπατ, της ΑΕΚ, όσο και ο νυν συμπαίκτης του Πορτογάλου, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που και αυτός είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags