Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα όσα προσπαθεί να περάσει στο Τριφύλλι ο Φατίχ Τερίμ, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ, αρχικά αναφέρθηκε στις δοκιμές που έκανε ο Τούρκος τεχνικός για την ενδεκάδα του αποψινού ματς, ενώ τόνισε ότι έχει ξεχωρίσει τον Φικάι αυτές τις πρώτες ημέρες στο Κορωπί.

«Έχει κάνει δοκιμή με Τσέριν εξάρι ο Φατίχ Τερίμ και Βιλένα, Μπερνάρ λίγο πιο μπροστά. Πιθανότατα Αράο-Γεντβάι στα στόπερ. Ζητάει πρέσινγκ σε έντονο βαθμό από το 1'. Θέλει δύναμη και ένταση ο Τερίμ. Παίρνει αρκετά ρίσκα στη διάρκεια του αγώνα στην καριέρα του. Του αρέσει να δουλεύει και με παιδιά από τις ακαδημίες. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια και βασικός ο Φικάι. Έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία το καλοκαίρι, αλλά θέλει λίγο περισσότερη δουλειά στο κομμάτι της δύναμης.».

Mεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο μεγάλο κίνητρο που έχει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό: «O Tερίμ είναι ένας σταρ στην Τουρκία και πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Το κίνητρο του είναι τεράστιο στον Παναθηναϊκό. Ειδικά το γεγονός ότι η ομάδα έχει 14 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα του το κάνει μεγαλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος που γενικότερα έχει δεθεί σε όποια ομάδα και αν έχει πάει.».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ για 3 μεγάλες μεταγραφές - Η πρώτη αλλαγή από Γιοβάνοβιτς - "Καψόνι" σε Μπρινιόλι!