Facebook Pixel Παναγιώρης Βαρούχας - ΠΑΟΚ: "Λάθος το πέναλτι σε ΠΑΟΚ" - Ξεκάθαρος για το αν πέρασε η μπάλα στην απόκρουση Στάνκοβιτς (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 09:08:00

Βαρούχας: "Λάθος το πέναλτι σε ΠΑΟΚ" - Ξεκάθαρος για το αν πέρασε η μπάλα στην απόκρουση Στάνκοβιτς (Vid)

Sportdog Team
Βαρούχας: "Λάθος το πέναλτι σε ΠΑΟΚ" - Ξεκάθαρος για το αν πέρασε η μπάλα στην απόκρουση Στάνκοβιτς (Vid)

Η κόκκινη που "χάρισε" στην Τούμπα και οι αμφισβητούμενες φάσεις στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.
 

Ένα σοβαρό λάθος, το οποίο όμως δεν… στοίχισε τίποτα, είχαμε αυτή την αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Στην ανάλυσή των αμφισβητούμενων φάσεων στην Αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ, ο καθηγητής διαιτησίας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παράβαση στο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ στο 20ο λεπτό, με το ματς ακόμα στο 0-0.

«Από το σώμα και το πόδι η μπάλα πάει στο χέρι που θα ήταν χέρι στήριξης και χωρίς λόγο ο διαιτητής Τσέτσηλας έδωσε πέναλτι, με το οποίο συμφώνησε ο Τζήλος στο VΑR. Αντίθετα, σωστό ήταν το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στο φινάλε του δευτέρου ημιχρόνου (δεν μπήκε όμως γκολ) και θα έπρεπε να βγάλει και κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των φιλοξενούμενων», ανέφερε σχετικά ο Βαρούχας.

Στη συνέχεια, για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο τόνισε πως δεν υπάρχει παράβαση για πέναλτι στο τάκλιν στον Πήλιο στην αρχή του ματς, ενώ ξεκαθάρισε πως η μπάλα δεν είχε περάσει στην απόκρουση του Στάνκοβιτς στο 48ο λεπτό πάνω στη γραμμή.

Τέλος, χαρακτήρισε σωστό το πέναλτι που πήρε η Ένωση με VAR για το 3-0 αφού υπάρχει χέρι, ενώ σωστή ανέφερε πως ήταν και η απόφαση για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στη Λαμία, το οποίο όμως δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Φορτούνης αφού σημάδεψε το δοκάρι.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες ευθύνες Καρβαλιάλ, τον "τέλειωσε" στο ημίχρονο - Απογοήτευση Ορτέγκα, "εφιάλτης" Ρέτσος-Ντόη με ΑΕΚ

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags