Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε: Top όνομα Ολυμπιακού κλωτσούσε τα μικρόφωνα - "Φάουλ" Ποντένσε στο instagram - Μεγάλο λάθος Καρβαλιάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 10:00:00

Top όνομα Ολυμπιακού κλωτσούσε τα μικρόφωνα - "Φάουλ" Ποντένσε στο instagram - Μεγάλο λάθος Καρβαλιάλ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Top όνομα Ολυμπιακού κλωτσούσε τα μικρόφωνα - "Φάουλ" Ποντένσε στο instagram - Μεγάλο λάθος Καρβαλιάλ!

Ποιος έγινε αλλαγή στη Λαμία και... τρελάθηκε με τον κόουτς; Τι συνέβη στις γιορτές των Χριστουγέννων και γιατί ο Πορτογάλος προπονητής εκτίμησε λάθος την κατάσταση στου Ρέντη; Τι ανέβασε ο Πορτογάλος εξτρέμ στα social media μετά την ήττα και τον "έκραξαν" ακόμα και οι φανς του;

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το 2024 για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την… ευφορία για τις πρώτες μεταγραφές, ήρθε η κάκιστη εικόνα και η ήττα στη Λαμία. Οι Πειραιώτες ήταν απογοητευτικοί και με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, σχεδόν όλοι οι παίκτες βρέθηκαν σε τραγικό βράδυ.

Αρνητικός ήταν και ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος ωστόσο παρότι δεν του έβγαινε τίποτα στο ματς ήταν δραστήριος, προσπαθούσε και ζητούσε συνεχώς την μπάλα στα πόδια του για να δημιουργήσει, τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ούτε φάση. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ωστόσο στο 81’ αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή, να κρατήσει στο παιχνίδι τον πολύ κακό Γιώργο Μασούρα και να περάσει στη θέση του τον Πεπ Μπιέλ.

Ο Ποντένσε μόλις είδε το ταμπελάκι με το νούμερο αρχικά ξαφνιάστηκε και μετά… τρελάθηκε. Η κάμερα της cosmote tv τον έπιασε αρχικά να μουρμουράει, ενώ αποφάσισε να βγει από τα πλάγια του γηπέδου και να περπατήσει μέχρι τον πάγκο. Κατά την διάρκεια λοιπόν της διαδρομής και με τα νεύρα που είχε, φαίνεται να κλωτσάει το μικρόφωνο που είναι πίσω από την εστία από το συνδρομητικό κανάλι.

Ο Πορτογάλος ήταν απογοητευμένος τόσο με την εξέλιξη του αγώνα όσο και την επιλογή του Καρβαλιάλ να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα, ο Ποντένσε συνέχισε τα… φάουλ και μετά το τέλος του αγώνα, καθώς κόντρα στο βαρύ κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό από την ήττα, ο ίδιος δημοσίευσε στα social media το βράδυ της Τετάρτης το γκολ που είχε βάλει κόντρα στην Τόπολα στο Europa League. Προφανώς μία κίνηση… εκτός χρόνου, η ο οποία όμως μάλλον δεν ήταν και τόσο τυχαία και ίσως ήθελε έτσι να στείλει ένα μήνυμα σε όσους τον υποτιμούν και του ασκούν κριτική.

Χαλάρωσε μετά τις διακοπές ο Ολυμπιακός

Το χθεσινό βράδυ ήταν πολύ δύσκολο στο Λιμάνι και μετά την ήττα από τη Λαμία υπήρχε έντονος προβληματισμός τόσο για την εικόνα των παικτών για τρίτο σερί παιχνίδι όσο και για τη μη βελτίωση που παρατηρείται μετά την έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν στήνει σωστά την ομάδα του, δεν υπάρχει πλάνο ανάπτυξης μέσα στο γήπεδο, ενώ είναι φανερό πως δεν γίνεται και σωστή προετοιμασία στου Ρέντη πριν από τα παιχνίδια. Μάλιστα, με αφορμή το τελευταίο κάποιοι ανέφεραν πως αποδείχθηκε τελικά μεγάλο… φάουλ η απόφαση του Καρβαλιάλ να δώσει έξι ημέρες άδεια στους παίκτες για τις γιορτές. ‘Αλώστε κάποιοι γύρισαν και είναι φανερό πως ακόμα… διακοπάρουν!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες ευθύνες Καρβαλιάλ, τον "τέλειωσε" στο ημίχρονο - Απογοήτευση Ορτέγκα, "εφιάλτης" Ρέτσος-Ντόη με ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags