Θοδωρής Καρυπίδης: Ήττα... σοκ για τον Άρη στην Τρίπολη από τον Αστέρα, αποτέλεσμα που τον γυρίζει πίσω στο κυνήγι των παραπάνω θέσεων του πρωταθλήματος, κάτι που έφερε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να μιλάει μέσω Skype στους αρχηγούς για όσα έγιναν στην Αρκαδία.

«Είναι ανεπίτρεπτο! Η ευθύνη είναι δική σας» είπε σε έντονο ύφος και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε τέτοια αποτελέσματα. Τώρα είναι και δική σας η ευθύνη να το γυρίστε. Περιμένω να φερθείτε σαν επαγγελματίες», είναι κάποια από τα λόγια που ειπώθηκαν.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Άρη κλείστηκαν στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα και τα είπαν μεταξύ τους, χωρίς την παρουσία του Άκη Μάντζιου και των συνεργατών του όπου και συζήτησαν. «Φταίμε για αυτό που έγινε, να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ο κόσμος έχει δίκιο για τις αντιδράσεις του. Πρέπει να το γυρίσουμε», ήταν κάποιες από τις ατάκες που ειπώθηκαν μετά την παρέμβαση που έκανε ο Θοδωρής Καρυπίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!