Στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας ο Μηνάς Λυσάνδρου πήρε κι επίσημα το χρίσμα και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία, αφού έλαβε 13 ψήφους, με μοναδική ομάδα που καταψήφισε να είναι ο Ολυμπιακός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ του Λυσάνδρου ψήφισε και η ΕΠΟ, με τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου να απέχει από τη διαδικασία.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες ο Βαγγέλης Μαρινάκης οδηγήθηκε σε παραίτηση, μετά την πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί εναντίον του, με τον Λυσάνδρου να τον αντικαθιστά πλέον και επίσημα στην προεδρία της Super League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συμφωνία για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - Πέφτουν υπογραφές για deal 80 εκατομμυρίων"!
Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Α' Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.#slgr pic.twitter.com/jcVbB2Bfba — Super League Greece (@Super_League_GR) January 5, 2024
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
