Μπορεί ο Παναθηναϊκός να "φουλάρει" για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ωστόσο υπάρχουν και άλλες θέσεις που εξετάζει προσθήκες, όπως αυτή του εξτρέμ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και θα έχει συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ για μεταγραφική υπόθεση.

«Στην Αθήνα μετέβη ο αντιπρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ, Μετίν Κορκμάζ, για να έχει μεταγραφικές συνομιλίες με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ», αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος από την Τουρκία, ο οποίος είχε αποκαλύψει τη συμφωνία των Πράσινων με τον 70χρονο τεχνικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Το εν λόγω ρεπορτάζ ενδέχεται να συνδέεται με ένα άλλο από την γειτονική χώρα και συγκεκριμένα αυτό της ιστοσελίδας "ajansspor", το οποίο φέρνει στο "στόχαστρο" του Τριφυλλιού τον εξτρέμ της Αδάνα, Γιουσούφ Σάρι, για τον οποίο φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός.

"Ο Παναθηναϊκός που έχει πολλά ονόματα στη μεταγραφική λίστα του για τις πτέρυγες, ανέλαβε δράση για τον στάρ της τουρκικής Super League. Ο Φατίχ Τερίμ ζήτησε τη μεταγραφή του Γιουσούφ Σαρί, ο οποίος αγωνίζεται στην Αδάνα Ντεμίρσπορ. Ο ελληνικός σύλλογος θα κάνει σύντομα επαφή με την τουρκική ομάδα", αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Φέτος ο διεθνής Τούρκος άσος μετρά 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 2 γκολ και 9 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζεσπορ και Τράμπζονσπορ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με Ολυμπιακό και ΑΕΚ ξεκινάει η "εποχή Τερίμ" - Οι αλλαγές που θα ξορκίσουν την κατάρα των ντέρμπι