Για τη σημαντική, όπως τη χαρακτήρισε, αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στην OPAP Arena και στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε, αρχικά, πως εφόσον ο Σέρχιο Αραούχο συμπεριληφθεί στην αποστολή του σημερινού ματς θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να είναι σε ένα επίπεδο ετοιμότητας άνω του 80% το επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια στάθηκε στα ενδεχόμενα που υπάρχουν για την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα κόντρα στους «κίτρινους», ενώ για τη μεταγραφική ενίσχυση υπογράμμισε ότι η Ένωση αναζητεί παίκτη για τα αριστερά στη μεσοεπιθετική της γραμμή, προκειμένου να μοιραστεί τον χρόνο με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, μιας και ο Πισάρο ανταποκρίνεται καλύτερα ως περιφερειακός επιθετικός.

Τόνισε, δε, πως η διαδικασία επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στα πλάγια της άμυνας και στη μεσοεπιθετική γραμμή και συγκεκριμένα στο αριστερό «φτερό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκα Κουτσιάυτη για το ακυρωμένο γκολ του Μασούρα και το πέναλτι του Ναβάρο - "Ο διαιτητής τους εκνεύρισε..." (vid)