Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: "Επιτέλους έβγαλε τους... περιπατητές ο Τερίμ - Φτάνει με Πέρεθ και Αϊτόρ - Βάλε Γερεμέγιεφ αντί Σπόραρ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-11 00:32:00

"Επιτέλους έβγαλε τους... περιπατητές ο Τερίμ - Φτάνει με Πέρεθ και Αϊτόρ - Βάλε Γερεμέγιεφ αντί Σπόραρ"!

Sportdog Team
"Επιτέλους έβγαλε τους... περιπατητές ο Τερίμ - Φτάνει με Πέρεθ και Αϊτόρ - Βάλε Γερεμέγιεφ αντί Σπόραρ"!

"Καλύτερα από Ιβάν στις αλλαγές! Θέλουμε χαφ και στόπερ - Πάμε με Ζέκα-Φώτη-Σπόραρ με ΑΕΚ". Παραδέχτηκαν τον Τούρκο προπονητή για τις αλλαγές του οι Παναθηναϊκοί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας δεν ικανοποίησε τους οπαδούς του.

Το ισόπαλο 1-1 δεν τους άφησε ευχαριστημένους. Αναγνώρισαν όμως τις κινήσεις του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο. Ο Τούρκος προπονητής έκανε γρήγορες αλλαγές και κατάφερε η ομάδα του να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Ο κόσμος στα σχόλιά του στο Facebook της ΠΑΕ έχει ορισμένα αιχμηρά σχόλια εις βάρος του Ιβάν Γιοβάνιτς που αργούσε τις αλλαγές και ασκεί σκληρή κριτική σε ορισμένους παίκτες. Μετά το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση, αν μπορεί να γίνει διπλό στη Φιλαδέλφεια την Κυριακή. Διαβάστε μερικά από τα σχόλια που συγκεντρώσαμε:

 

Δεύτερο ματς συνεχώς οι αλλαγές στο ημίχρονο παίξανε μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα. Μεταγραφές τώρα είναι ανάγκη, αν ήμασταν σοβαροί θα έπρεπε να έχουμε κλείσει τουλάχιστον ένα στόπερ ήδη.

1) Κακό αποτέλεσμα, συμπαθητική εμφάνιση στο β' ημίχρονο 2) Μαντσίνι MVP 3) Επιτέλους αλλαγές στο 45 και επιτέλους δύο φορ μαζί στο γήπεδο 4) Με τον Γερεμέγεφ τι γίνεται; 5) Μπράβο στον Αλεξανδρόπουλο.

Σήμερα, όλοι είδαμε και καταλάβαμε ότι η ομάδα για να κάνει build up θέλει στόπερ να μπορούν να πασάρουν, θέλεις κορμιά στο κέντρο και στην άμυνα (διότι χάσαμε το 70% των μονομαχιών ....) και παίχτες να πάρουν την μπάλα σε "1 προς 1" ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ.....και έχουμε και συνέχεια ......

Τουλάχιστον ο Τεριμ κάνει αλλαγές.....βλέπει τα λάθη και προσπαθεί να τα διορθώσει....ο Ιβάν θα έκανε αλλαγές στο ογδόντα....

Αυτος ειναι ο Παναθηναικος του Τεριμ που θα παρει το πρωταθλημα; 2-0 στην Φιλαδελφια.

Πολύ καλύτερος στο δεύτερο. Προχθές ο Τζουρισιτς δεν βλεποτανε, τον βάζει βασικό. Ο Αιτορ μαύρο χάλι. Μπερνάρ άφαντος, Πέρεθ αργός. Ευτυχώς έκανε γρήγορα αλλαγές και δεν δεχθηκανε άλλο τέρμα. Ο Μαντσίνι παιχταρας με τον Ιωαννίδη άλλαξαν το παιχνίδι. Ευτυχώς έβγαλε και τον Πέρεθ. Ο Μαντσίνι πρέπει να παίζει βασικός.

Έχεις έναν προπονητή σαν τον Φατίχ Τερίμ και κλαις, κάποια πράγματα θέλουν χρόνο, πρωταθλητής θα γίνεις έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν το καταλαβαίνεις καν. Το πρωτάθλημα τελείωσε.

Μεγάλος Τερίμ. Ολόσωστες αλλαγές και στο χρονικό σημείο που έπρεπε ενώ οι περισσότεροι μυρωδιαδες όταν μπήκε ο κωτσιρας εξάρι κάνατε ότι συνήθως, κράζατε και κοροϊδεύατε ότι δεν ξέρει τις θέσεις των παιχτών, και ο κωτσιρας ήταν σκάλες ανώτερος από τον άθλιο περεθ του πρώτου ημιχρόνου. Σταματήστε να κραζετε συνεχώς από τον καναπέ σας και αφήστε έναν προπονητή που έχει φάει την ζωή του σε μεγάλους πάγκους να κανει την δουλειά του. Πήρε μια ομαδα αγύμναστη, χωρίς στόπερ, με τραυματίες, χωρίς κόσμο στο γήπεδο και προσπαθεί να της μάθει να παίζει ποδόσφαιρο.

Άμα παίξετε όπως το πρώτο δεν πρόκειται να περάσουμε στην επόμενη φάση μακάρι να κερδίσουμε την Κυριακή τίποτε άλλο αλλά όμως αν δεν τρέξει ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσουμε περπατώντας.

Αυτός ο Πέρεθ είναι μόνο για 20 λεπτά παιχνιδιού θέλουμε ένα 6 χάφ σωστό και στόπερ απλά τά πράγματα

Πολύ κακό παιχνίδι από τον παναθηναϊκό μία ισοπαλία που πραγματικά είναι σαν ήττα. Ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος πράγμα το οποίο δεν βλέπουμε σήμερα βλέπουμε από το προηγούμενο ντέρμπι με τον ολυμπιακό. Κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Μπράβο στον Τερίμ που τολμά βγάζοντας περπάτητες και η ομάδα ανέβηκε και έπρεπε να κερδίσει.

Δν μπορώ να καταλάβω αυτός ο Γερεμεγεφ γτ δν παίζει αντί του Σποραρ έστω στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Η μόνη θετική εξέλιξη στην αλλαγή προπονητή μέχρι τώρα είναι η αλλαγές που γίνονται νωρίς κ όχι στο 75 φεύγα.

Όταν βγαίνει ο Περεθ είμαστε πιο γρήγοροι ποσό ακόμα θα τον βλέπουμε ο τύπος το μόνο που κάνει είναι να περπατάει στο κέντρο και να δίνει πάσες στους αμυντικούς έλεος!!!

Διώξτε Τζουρισιτς, Μλαντενοβιτς, Μπαρμπαπερεθ και Αιτορ. Ειδικά ο τελευταίος, τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε για όσα πρόσφερε, αλλά μετά τον χιαστο δεν παίζει μπάλα.

Αν πω ότι με την ΑΕΚ θέλω να μην παίξει Πέρεθ Μπερνάρ και να παίζει Ζεκα και Ιωαννιδης με Βερμπιτς και Σποραρ θα είναι υπερβολικό?

Εντάξει παιδάκια μην κατεβείτε καν την Κυριακή....αν δεν μπορείς να νικήσεις αυτόν τον Ολυμπιακό με την αεκ απλά ελπίζω να γλιτώσουμε τον διασυρμό γτ το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

Απελπισία και στα 2 ημίχρονα, κυρίως στο 1ο. Καμία κατοχή, καμία κυκλοφορία της μπάλας έξω από την περιοχή του αντιπάλου, ασύνδετη κατά πολύ η ομάδα. Κοινώς κλοτσοσκούφι και άντε να πάρουμε καμιά κόντρα να βγάλουμε επίθεση.

Διαβάστε τα σχόλια στην παρακάτω ανάρτηση: 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο στα... δύο ο Τερίμ, η μεγάλη διαφορά με Γιοβάνοβιτς - Κέρδος ένας παίκτης για ΠΑΟ, "φωνάζει" για μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags