Facebook Pixel Θοδωρής Καρυπίδης - Ολυμπιακός: "Αντεπίθεση" Καρυπίδη - Ζητάει 600.000 από Ολυμπιακό και Κούγια - Η δήλωση που τον εξόργισε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 15:24:00

"Αντεπίθεση" Καρυπίδη - Ζητάει 600.000 από Ολυμπιακό και Κούγια - Η δήλωση που τον εξόργισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Αντεπίθεση" Καρυπίδη - Ζητάει 600.000 από Ολυμπιακό και Κούγια - Η δήλωση που τον εξόργισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Αλέξης Κούγιας, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μέσα στην οποία αναφέρθηκε ουκ ολίγες φορές στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

«Είχε το θράσος ο Καρυπίδης με τα ξυρισμένα πόδια και ερχόταν στην Σουπερ Λίγκα και έλεγε ότι ήταν πρόεδρος στον Άρη ενώ δεν ήταν. Το ξύλο της αρκούδας έφαγε ο Καρυπίδης που δεν έκανε ούτε μήνυση. Ο χαλάουα στα πόδια. Aυτή η αντρούκλα που κυκλοφορεί με 10 μπράβους και με περίμενε σε ένα βενζινάδικο στη Βουλιαγμένη, ενώ ξέρω ότι εγώ δεν έχω ούτε οδηγό», ήταν μερικά από τα λεγόμενα του γνωστού νομικού.

Σύμφωνα με το το dikisports.blogspot.com, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα καταθέσει αγωγές με τις οποίες θα απαιτήσει το ποσό των 300.000 ευρώ για κάθε μία από αυτές, τόσο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και στον Αλέξη Κούγια.

Ο λόγος είναι ότι ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών κατέθεσε μειωτικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags