Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ο οποίος επίκειται να κλείσει τον Κάρμο της Πόρτο και το παλεύει για τον Γκαστόν Ερνάντες, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από την Πορτογαλία προκύπτει πως ετοιμάζεται να έρθει για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει, υπάρχει συμφωνία με την Πόρτο και σήμερα θα τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Ήταν ο ένας στόχος και από ό,τι φαίνεται κλειδώνει για τον Ολυμπιακό και μένει να γίνει γνωστή η ρήτρα με την οποία θα υπογράψει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε ό,τι αφορά στον Γκαστόν Ερνάντες, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στις 500 χιλιάδες και πιστεύω ότι για τέτοια ποσά δεν χαλάνε τέτοιου είδους μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός επιμένει και έχει καταθέσει δεύτερη πρόταση και θα κάνει το τελευταίο βήμα για να τον αποκτήσει. Δεν ξέρουμε αν αυτή η υπόθεση θα τελειώσει τόσο άμεσα όσο του Κάρμο από την Πόρτο», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα "σκαριά" η μεταγραφή στόπερ στον Ολυμπιακό - Αυτόν "ψήνει" ο Άλβες - Γίνεται λόγος για συμφωνία! (pic)

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr