Facebook Pixel Σεντρίκ Μπακαμπού: Ρεπορτάζ... βόμβα από την Τουρκία - "Προτάθηκε ο Μπακαμπού στον Παναθηναϊκό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 17:56:00

Ρεπορτάζ... βόμβα από την Τουρκία - "Μπακαμπού για Παναθηναϊκό"!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ... βόμβα από την Τουρκία - "Μπακαμπού για Παναθηναϊκό"!

"Φωτιά" άναψε δημοσίευμα από την Τουρκία σύμφωνα με το οποίο ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει προταθεί στους Πράσινους μιας και δεν έχει τον χρόνο που επιθυμεί στη Γαλατά.

Σεντρίκ Μπακαμπού: "Βόμβα" από την Τουρκία μιας και  ρεπορτάζ σε ιστοσελίδες αναφέρουν ότι ο πρώην φορ του Ολυμπιακού έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, μιας στη Γαλατά από το καλοκαίρι μετράει μόλις 16 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

«Ο Σεντρίκ Μπακαμπού προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, στον οποίο είναι προπονητής ο Φατίχ Τερίμ. Ο 32χρονος επιθετικός γνωρίζει καλά την Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε πέρσι με τα χρώματα του Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες τη δεδομένη στιγμή για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά ο Φατίχ Τερίμ από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ασχολείται κυρίως με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που γνωρίζει καλά.

Πήρε τον Ακαϊντίν από την Φενερμπαχτσέ, τον Μπακασέτα από την Τραμπζονσπόρ, όπως και τον Βίτορ Ούγκο, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό στην τούρκικη ομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες ΠΑΟ με ΒΙΝΤΕΟ: "6 κραυγαλέα λάθη, είχαν πρόθεση οι διαιτητές - Τέλος, τα ποντίκια στην τρύπα τους"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags